Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to czekamy, czekamy. Jak udostępnisz to od razu aktualizuje privka do tego silnika.

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o właśnie, miałem się zapytać, będzie można zmieniać kolejność budynków w kolejce budowy tak jak na plu?

Opublikowano

Sir Roland

odpisz na gg 24773113

/AceBoy: Proszę nie spamować.

Wcale wyżej nie ma spamu... jestem jedyny który poprosił o kontakt. i jedyny w tym temacie który wypuścił temat do sir rolanda o kontakt!

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Krzemil - ostatnie ostrzeżenie. Miałeś pretensje o 2 warny, które Ci dzisiaj dałem. Przejrzałem ten temat i mogę dać kolejne 15%, ale Cię podaruję. Kolejny tego typu post (jak ostatnio: "na pw mi odpisał gg raczej nie wiem czy jest") i dostajesz 5% i bloka lub moderacje na 24/48h. Dotyczy to każdego, kto spamuje w tym temacie, lecz jedynie w postaci kary 5%.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Witam, przepraszam za spóźnienie - wczoraj nie miałem czasu na kompa.

zgodnie z obietnicą udostępniam silnik 7.0!

Download:

http://speedy.sh/KMskw/plemiona-7.1.rar

Konfiguracja docelowego serwera:

/serwer_X/lib/config.php

Silnik jest niedokończony, bo przez kilka tygodni nie będę mieć czasu na takie zajęcia, związku z tym proszę sie nie skarżyć na bugi i inne błędy.

Opublikowano

Co jest do dokończenia? Coś tam na programowaniu się znam, więc po sesji mógłbym dociągnąć go troszkę.

Opublikowano

Zgłaszam błąd przy wysyłaniu wiadomości:

Fatal error: Call to undefined function: send_mail() in C:\Documents and Settings\***\Pulpit\plemiona 7.0\htdocs\serwer_1\actions\mail_new.php on line 89

Opublikowano

takie mini pytanko! Da się usunąć Obrazki np gdy wchodze do Schowka jest Obrazek i Pisze Schowek i zeby ten obrazek usunąć? Chyba żę ktoś wie jak zrobić by one działały ;D

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

faktycznie, obrazki w niektórych screenach nie działają. Żeby to naprawić trzeba opróżnić katalog templates_c/ zostawiając jedynie .htacces.

Dzieje się tak bo wszystkie serwery teraz kożystają ze wspólnego katalogu graficznego i nie we wszstkich plikach pozmieniały się adresy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...