Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jutro znaczy teraz już dziś muszę zobaczyć jaki to silnik, ostatnio jak jakiś pobierałem to się bugował ....

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

a bd wszystkie rankingi graczy nowe na kontynętach oraz inne z dostępu gościnnego ??

i czy bd licznik graczy zarejestrowanych na s głównej ??;d

Opublikowano

Witam mam mały problem po zrobieniu wszystkiego czyli odpaleniu tych 3 okienek a dokładniej apache_start dslan_start i mysql_start , pow wpisaniu localhost strona nie odpowiada , czy cos robię zle? Będe bardzo wdzięczny za pomoc .

po odpaleniu tego pierwszego pliku w okienku wyskakuje mi taka informacja :

Apache Konnte nicht gestartet werden

Apache could not be started

Aby kontynuować , nacisnij dowolny klawisz . . .

i po tym okno sie zamyka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moim zdaniem jeżeli będziemy co chwile pisali do sir rolanda to o każdą chwilę czas pracy się wydłuża ;p

ad. skoro już i tak piszę, wie ktoś może czy nowy silnik bedzie pozbawiony eacceleratora ? ;p

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

wg mnie nie ma sensu już ulepszać silnika plemion, bo praktycznie wszystkie rzeczy z przed wersji 7.0 są gotowe a moim zdaniem do tej wersji plemiona były najlepsze, po tym jak wprowadzono menedżera konta i i inne duperelki plemiona straciły dużo graczy i reputację bo zepsuli to co było idealne. wiec ta wersja którą wydam w niebawem będzie ostatnią wersją, bo nie mam ochoty pisać tego co mi sie nie podoba.

Opublikowano

Czy będzie połączona skrzynka nadawcza i odbiorcza tak jak na polskich plemionach?

Masz swój serwer i nie umiesz tego zrobić :s

Pewnie i będzie bo już jest nowy silnik :s

Opublikowano

Siema a czy jest taki bot co sam buduje inną wioskę np ja gram na koncie Boyaka18 i tworzę nowe konto boyaka666 i bot gra na koncie boyaka666 i je buduje bo samemu grać to trochę nudno albo chociaż żeby wioski Barbarzyńskie się rozwijały same.

Opublikowano

bot jest tylko raczej do wiosek barbarzyńskich ..

Roland jak bd na chamachi testował to jakby co pisz prędzej gg na mpc coraz rzadziej jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...