Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli w kwietniu bd prawdopodobnie skończony.

Jak by tak było to jeszcze chciałbym to dodać by można było silnik potem postawić na vps i nie było typowych bugów z jednostkami i eventem bo jak się włączało dslan.exe to pitało nonstop w poprzedniej wersji 7.0

Opublikowano

to właśnie dodaj poprawkę żeby nie było na 7.0 jak się włącza ten dslan_start.exe to cały czas błędy są w cmd na innych silnikach nie ma a po za tym to powinneś aktualizację małą wprowadzić do niego z tym problemem związanym bo to ludzi niektórych irytuje te dźwięki ciągłe:)

Opublikowano

Muszę was pocieszyć, że nowa wersja silnika będzie działać na każdym systemie operacyjnym, bo trochę sie pobawiłem, wywaliłem dslan_start.bat i przebudowałem eventy tak jak na silniku 6.0.

Opublikowano

to fajnie nie umiemy się doczekać na nową wersję ale bd też pod windowsa byle by nie było problemów z budowaniem bugami wojsk

Opublikowano

odpoczynek ile tak w procentach jest gotowa nowa wersja ???

myślę że nowy game.tpl bd gotowy taki jak na polskich plemionach jest z możliwością minimalizowania zakładek??

Opublikowano

OHS, weź ogarnij, nie dość, że gościu robi silnik za free to ciągle mu trujesz kiedy wyda.. To zniechęca, no po Tobie się wszystkiego można spodziewać, zrób coś kiedyś sam i zobaczysz jak to jest.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Dokładnie tak.

Pisaniem silnika zajmuje się tylko około 1 - 2h dziennie i czasem są dni, kiedy w ogóle nie zajmuje się silnikiem. Programowanie jest czynnością nudna i czasem nerwową w wypadku gdy napisany skrypt nie działa więc nie dziw się OHS czemu tak trwa długo, bo ja pociągam tu za sznurki, no i nie bądź zdziwiony w wypadku jak nie wydam nowego silnika.

Opublikowano

dobra nie narzucam już was tak tylko się martwię o tą wersję przepraszam i czekam na nową wersję już nie bd przeszkadzał tobie

Opublikowano

tylko szkoda że bugów multum exu na pewno grałeś na elitewars starym jest głównie w 6. 0 te bugi wojska i skromny panel admina nawet nie można zbanować gracza słabo spolszczony jest ten panel

Opublikowano

Ej mam problem nie moge pobrac pisze UPS! Przegl .... coś tam dalej jest jak bym ktoś byłby tak miły i wrzucił mi na inny hosting, plis

Opublikowano

ale jak pobieram z tego hosta to pisze "Plik został uszkodzony" i jedyna opcja to anuluj jakby ktoś mógł wrzucić to na

http://www.speedyshare.com/

@edit Już nie trzeba skapłem się, że na chrome nie działa a na mozilli działa.

Opublikowano

Nowa wersja jest ciągle w produkcji, będzie nie wiele zmian, ale będzie więcej zabezpieczeń przed "chamskimi" graczami i hakerami, bo jak zauważyłem po przez większość formularzy da się tworzyć własne zapytania do bazy i w związku z tym każdy formularz będzie posiadał walidację wszystkich zmiennych, oprócz tego zwykły user może włamać się do admina wprowadzając odpowiednie dane do paska adresu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...