Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja jest ciągle w produkcji, będzie nie wiele zmian, ale będzie więcej zabezpieczeń przed "chamskimi" graczami i hakerami, bo jak zauważyłem po przez większość formularzy da się tworzyć własne zapytania do bazy i w związku z tym każdy formularz będzie posiadał walidację wszystkich zmiennych, oprócz tego zwykły user może włamać się do admina wprowadzając odpowiednie dane do paska adresu.

A mógłbyś zrobić taką opcję żeby można było zmieniać nazwę świat'a?

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To wina komputera... Serwer nic do tego nie ma... Może komputer jest zbyt przeciążony?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No dobra, pytanie za 120 punktów:

Jak się mogę dostać do bazy MySQL?

Tak żeby zobaczyć graczy, itepe itede... Ogólnie, co ta baza zawiera?

Bo jak narazie to zdołałem tylko ściągnąć plik. Plik w którym było napisane że nie mam do bazy danych dostępu :/

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

tak po zatym jak prace nad nową wersją idą ??

Prace trwają, wszystko jest już prawie gotowe po za forum plemiennym. Silnik zawiera jeszcze sporo błędów, myślę że za ponad miecha będzie wszystko gotowe.

Opublikowano

@gdzie można zmienić na jaką stronę przekierowuje po wylogowaniu?

serwer_[id_serwera]/index.php

nagłówek w pliku index.php przekierowuje cię na stronę główną gry - zmieniasz to co jest napisane po "location :"

Opublikowano

Powoli kończę pisanie forum plemiennego, tworzenie ankiet tylko pozostało do napisania. przerobię jeszcze mapę, przegląd wioski i wstawię dodatkowe ikony w raportach + zabezpieczenia.

Opublikowano

Jak włączam dslan to mi piszczy cały czas co to może byc? co chwile pipipipipipipipipi

sygnapacmaniek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...