Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś wirusy zapewne ja też tak kiedyś miałem. Skan tym programem i problem zniknął

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie chce mi sie lecieć do kolegi do , którego mam 15 min...;d

ale jak włączyłem tryb awaryjny w kompie to mi się nie resetował , tylko nie chciało mi się zainstalować Setup_xampp.bat jak je włączyłem to pisało coś tam o AWK , ale nie wiem co .

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Mam pytanko jak zmienic Wiadmomość Powitalną w Opisie Plemienia?

Ja też tego szukałem ale to chyba gdzieś siedzi w zakodowanej akcji generującej plemię.

A co do wiadomości to coś z silnikiem jest nie tak bo wgrałem całą strukturę wysyłania wiadomości z innego silnika i jest to samo.

Opublikowano

Zakładacie własne serwery to sami poprawcie silnik on zrobił ile mógł a nawet więcej a wy jeszcze wymagacie na gotowcu chcecie postawić ? pff

Opublikowano

Szukaj po plikach... Żeby móc porządnie zarządzać serwerem, najpierw trzeba poznać na czym stoimy... jak nie znasz konstrukcji serwera (przynajmniej ogólnie, co gdzie jest), to nie będziesz umiał naprawić czegoś w razie awarii...

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Ja w tych silnikach mam taki problem że jak skończy się czas budowy to zamiast zakończyć to czas idzie na "-" . wie ktoś jak to naprawić?

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Jak wyłączyć piszczenie DS-LAN? Bo u mnie nie piszczy, a u mojego kolegi tak...

Ale jak może jemu piszczeć to nie ma nić do DS-LAN hehehe

coś on ma na kompie zle a nie ty

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

Nie można wysyłać wiadomości bo brakuje tej funkcji:

send_mailsend_mailWS from_id? S 	from_name? S to_id? S to_name? S subject? S message? S output? SdbSdb'Poutput+2Sdb;queryPfrom_idhINSERT into mail_out
					(from_id,from_username,to_id,to_username,subject,text,time) VALUES
					(7,'P	from_name87',Pto_id87,'Pto_name87','Psubject87','Pmessage87',<time)A==Sdb;	getLastId=Soutid&*4Soutid&˙˙˙˙Sdb;queryP from_id oINSERT into mail_in
				(from_id,from_username,to_id,to_username,subject,text,output_id,time) VALUES
				(7 ,'P 	from_name8 7 ',P to_id8 7 ,'P to_name8 7 ','P subject8 7 ','P message8 7 ',P outid8 7 ,< time  )A == S#db;#queryP#to_id#%UPDATE users SET new_mail=1 where id=A#==#

Opublikowano

Nie, bo kod jest tylko częściowo zdekodowany.

A ja dekodera eacceleletor'a niestety nie posiadam.

Opublikowano

Żeby usunąć ten błąd:

[b]Fatal error[/b]: Call to undefined function: pl_date() in [b]C:\Users\zzz\Desktop\plemiona 7.0\htdocs\serwer_1\templates_c\%%2B^2B0^2B06E542%%game_ally_in_ally_reservations.tpl.php[/b] on line [b]321[/b]

trzeba dodać do lib\pl.php :

function pl_date($date) {
       return $date;
       }

Opublikowano

roland czemu nie informujesz nic na temat silnika 7.1 ??:/ ps masz pełną skrzynke odbiorczą i nie moga do ciebie napisać ;d

Opublikowano

Żeby naprawić wysyłanie wiadomości musicie dodać do /serwer_$id/lib/functions.php

function send_mail($from_id, $from_name, $to_id, $to_name, $subject, $message, $output) {
		    global $db;

if ($output) {
				    $db->query( 'INSERT into mail_out
										    (from_id,from_username,to_id,to_username,subject,text,time) VALUES
										    (' . $from_id . ',\'' . $from_name . '\',' . $to_id . ',\'' . $to_name . '\',\'' . $subject . '\',\'' . $message . '\',' . time(  ) . ')' );
				    $outid = $db->getLastId(  );
		    } else {
				    $outid = -1;
		    }

$db->query( 'INSERT into mail_in
								    (from_id,from_username,to_id,to_username,subject,text,output_id,time) VALUES
								    (' . $from_id . ',\'' . $from_name . '\',' . $to_id . ',\'' . $to_name . '\',\'' . $subject . '\',\'' . $message . '\',' . $outid . ',' . time(  ) . ')' );
		    $db->query( 'UPDATE users SET new_mail=1 where id=' . $to_id );
}

Liczę na like..

Opublikowano

nowy problem :

Fatal error: Call to undefined function: cal_days_in_month() in /opt/twlan/htdocs/serwer_1/actions/settings_profile.php on line 31

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...