Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zz

XvAK.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up to jest przez hamachi? Robione??

Jeśli tak to podaj nazwe i hasło do sieci ;p

Nie,nie jest hamahi ale wyłączałem go na chwilę.zapraszam teraz jest onnline!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka chciałem sobie przetestować silnik 7.0, jednakże link wygasł ;/

Może ktoś zrobić reupload silnika? W ogóle, to ktoś pracuje nad silnikiem plemion, czy jest to już martwy projekt?

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Specjalista
Opublikowano

łapcie linka do downloadu

wszystko jest na 4 stronie tego tematu

http://www.mediafire...5v8v35ygbbj0cgk

Like it

Opublikowano

czy jest mozliwośc żeby te proboty grały same na serwerze gdy nie ma żadnego gracza online

bo zauważyłem że kto musi grać na serwie żeby one też grały

Opublikowano

czy jest mozliwośc żeby te proboty grały same na serwerze gdy nie ma żadnego gracza online

bo zauważyłem że kto musi grać na serwie żeby one też grały

U mnie 1 bot na całym serwerze grał, przejmował sobie wioski, a nie było żadnego innego gracza/loginu

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie 1 bot na całym serwerze grał, przejmował sobie wioski, a nie było żadnego innego gracza/loginu

A mozesz napisac jak to zrobic zeby probot sam sobie gral bez mojego logowania sie do swiata ?

Opublikowano

Wpisujesz w przeglądarkę http://localhost/ser.../ #-świat I tam masz ProBot bodajże i wpisujesz nick gracza co chcesz zbotować (licze na like)

no i mam tam wpisanych 9 kont ktorymi ten caly probot sobie zarzadza jednakze zeby on ruszyl swoje 4 litery to tez musze sie zalogowac do swiata ( na obojetnie jakie konto ). Jak wlacze silnik i klikam tylko w statystyki na glownej to nic sie nie dzieje ( bota jakby nie bylo ) a jak zaloguje sie do swiata gdzie ten bot ma konta przypisane to od razu zamula cale plemiona bo bot zaczyna dzialac. Chodzi mi o to jak zrobic zeby probot sam od siebie pracowal tzn wlaczam silnik , gasze monitor i on sie morduje bez mojego logowania do swiata.

Opublikowano

by bot pracował to trzeba mieć silnik włączony to logiczne bez tego ci nie bd nigdy trybił.

Polecam przeczytac moj post wyzej jeszcze raz bo cos czytanie ze zrozumieniem zawiodlo.

Opublikowano

by bot pracował to trzeba mieć silnik włączony to logiczne bez tego ci nie bd nigdy trybił.

Właśnie tu się mylisz...

97500709145262096604.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...