Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qentinios sam wgral pliki na serwer , (on je tak jakby nam dal) sami edytowalismy wszystko (wiecie ile bylo bugow w tych plikach? )

Qentinios mial znami wspolpracowac ale probowal zmienic passy do panelu ovh , to zmienilem passy is ie z nim pozegnalem to jest cala prawda.!

Serwer ONLINE , mamy problemy ze strona ( prosze nie zwracac uwag ina strone off , niedlugo ja naprawimy.

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Qentinios sam wgral pliki na serwer , (on je tak jakby nam dal) sami edytowalismy wszystko (wiecie ile bylo bugow w tych plikach? )

Qentinios mial znami wspolpracowac ale probowal zmienic passy do panelu ovh , to zmienilem passy is ie z nim pozegnalem to jest cala prawda.!

Serwer ONLINE , mamy problemy ze strona ( prosze nie zwracac uwag ina strone off , niedlugo ja naprawimy.

sam się kopiesz, przecież on wam je ukradł, a nie dał - wnioskuję z Twojej wypowiedzi z Jego tematem z sf'ami, irytująca sytuacja - nieprawdąż?

Ja je edytuję, i znalazłem tylko jeden bug na którego zrobiłem sobie bugfixa, wieża demonów, reszta jest zajebista.

Co do serwera - mają zajebiste pliki, ale administracja to porażka, elo.

@down;

lajk. ;d

@down2:

lajk. ;d

Opublikowano

Serwer był przed plikami, pliki opublikowano po tym jak serwer reactiveMT2 je ukradł i odciął dostęp do vps'a qentisionowi, nie znam kolesia ale widzę że zna się na rzeczy, a takie idiotyczne serwery i ich twórców trzeba tępić, joł.

Opublikowano

Administracja nie wiedziala z kim zadziera.. Zrobcie wlasne pliki i wtedy zrobcie wlasny serwer, a nie bedziecie je sobie brac od kogos kto poswiecil na nie jak podano jeden rok!..

83111223769573028259.png

Opublikowano

Dobra, krytyka krytyką, ale bez przesady.

Ogarnijcie te tempo, slow motion.

Poleciało już sporo procentów, a więc uprzedzam was.

Opublikowano

Dobra, krytyka krytyką, ale bez przesady.

Ogarnijcie te tempo, slow motion.

Poleciało już sporo procentów, a więc uprzedzam was.

Krytyka jest krytyką, przykro mi że tak to interpretujesz, nie chcę więcej procentów więc:

xmn7s0.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że to nie wasz dedyk tylko Tomka, a Tomek nie daje nikomu haseł do panelu.. Sam sobie kopiesz doły... Na ch*j ściemniasz? Jesteście złodziejami i nawet nie pierdziel głupot, że chciał coś ukraść, bo wiem jaka jest sytuacja.

Pzdr..

Więcej bugów niż kont na serwerze. ;]

logoopm.png

Opublikowano

A moze expic nie umiesz Hmmm?

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

Opublikowano

Ile te resety mogą byc , myślę , że ten serwer postoi do końca stycznia , lub nawet nie do końca stycznia . (Mój nick na ReactiveMT2) KsBartas:92lv

KsBartasPvP:25lv

Opublikowano

Nie podoba sie nie grajcie. po chu** nas krytykujecie nic wiecej nie potraficie ?

Naprawiamy bugi wszystko powoli nie ogarniemy all odrazu , zrobimy reset w nocy i wszystko naprawimy przez noc , mozecie byc tego pewnie , nie bedzie zadnego buga..

Narazie zapraszam na serwer !

Opublikowano

Server zapowiadal sie super nowe mapy moby itmy itm ale poprostu admini go zjebali i tyle

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

Spokojnie dzisiaj w nocy bd restart juz nie bedzie zadnego buga znalazlem nowego technika , wszystko dzisiaj naprawimy.

Wiem nasza wina moglismy troszke poczekac i wypuscic serwer pozniej , ale coz stalo sie przeciez nie zrobie resa postaci..

Dzisiaj w nocy wszystko naprawimy.

Obiecuje wam ze wszystko zostanie wynagrodzone.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Tak tak nowe resy nowe bugi i tak ciągle... Granie montonne staje się metki w red lesie za szybko się bije a res za duży za mało ich inne tak samo, jak fun czemu ograniczenia na mapach....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

zrob npc gdzie bd mozna bylo wbijac lv ktory bd dawal yangi i brak ulepszaczy. usun poty rozowe i niebieskie ktore odrazu regeneruja pz rosy na magie ;x moze wtedy kazdy przestanie narzekac

Opublikowano

Nie podoba sie nie grajcie. po chu** nas krytykujecie nic wiecej nie potraficie ?

A przepraszam, czy to nie jest strona, rowniez do m.in. wyrazania swoich opinii dot. serwerow? Nie potrafisz pogodzic sie z konstruktywna krytyka, to zabierz zabawki i idz do innej piaskownicy. Prawda jest taka, ze zrobiles wielkie goowno a nie serwer. Pliki - gotowce (skradzione czy nie), ktorych nie potrafisz zedytowac, bugi i bledy, z ktorymi nie potrafisz sobie poradzic, gracze z zabugowanymi postaciami, ktorym nie potrafisz pomoc i krytyka, z ktora rowniez sobie nie radzisz. Powinienes wpierw dojrzec emocjonalnie i nabyc jakiejs wiedzy n/t stawiania serwerow (lub zatrudnic osoby, ktore sie na temacie znaja), a dopiero pozniej brac sie za "projekty". Zrobic cos raz, a porzadnie, a nie zmieniac i kombinowac kilkanascie razy dziennie.

Powtorze: Nie zmienia sie zasad w trakcie gry. Nie polecam

Opublikowano

Czego nie moge sie zalogować?... Ciągle mam ''Zostaniesz połączony z serwerem'' a jak wpisze bylejakie passy to pisze ''Konto nie istnieje'' więc ock kurwa? Kolejny FAKE? =.=''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...