Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PawlosVIP Zamknąć jak zamknąć dalej tam gra po 300+ osób. Po prostu niech Team się OGARNIE, no wył serwa na noc zrobi all i już a nie ciągłe resety.

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To też winna graczy ciągle jest spam to nie działa tamto nie działa i każdy woła Zrób Teraz, to robią resety co kilka h ale i tak zawsze coś się psuje i trzeba znowu robić reset i znowu.

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza czekać ale najbardziej wkurw** to że jak się wbije po długim resecie to nadal są te same bugi tylko kilka zostało naprawione ale i doszło kilka ....

Opublikowano

To też winna graczy ciągle jest spam to nie działa tamto nie działa i każdy woła Zrób Teraz, to robią resety co kilka h ale i tak zawsze coś się psuje i trzeba znowu robić reset i znowu.

DOKLADNIE TAK

Zgadzam sie z toba w 100%.Zamiast grac i cieszyc sie z gry na servie 75% woli plakac i narzekac ze server jest ,,do dupy" wiec jak komus sie nie podoba to nie pisac zlych opini ze to nie dziala itp tylko zmienic serva!

Opublikowano

Żallll że tak się wyrażę dalej 100 tęczowych na +1 epika .. Smoku czy tam Szafir ty nie ogarniasz tego serwa ...

Edit1//

Oczywiście brak kontaktu z Teamem... W grze można pisać i pisać prędzej się kolejnego restartu doczeka niż odp.

Opublikowano

2xUp gdzie ja napisałem że MI dropło 400 kamyków w 30min ???..... Próbuję nawiązać kontakt z HA bo na ulepszanie broni dla sury od+0 do +9 potrzeba 900 tęczowych a to w hugo dropienia a oni olewają Wołaj/ Szept w grze.

Opublikowano

Kurw4 pandora,,,tam juz nie ma się gdzie wysrać tyle ludzi wszędzie o spaleniu ziołka nie wspomne.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie gówno. Więcej jest bugów niż Yangów dropi. Nie polecam. Prezka 9/10.

Na serwerach gram pod nickiem Arek / Arek18. Na serwerze Fantastic World grałem pod nickiem BlackRaVeN.

Opublikowano

Heh fajnie napisałem do [HA]Szafir - zlewka, napisałem do [HA]przemo odpisał już da się ulepszać normalnie miecz u kowala na 115lvl niestety epik na 130lvl ma ten sam bug (na +1 100 tęczowych i 10 kryszt) i niestety [HA]przemo już nie odpisał a teraz jest niedostępny, nie wiem czy się cieszyć czy płakać .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...