Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie spinać . ;P serwer wkrótce będzie ON.

Aktualnie gram ;

ReactiveMT2

S17- Global.

Pod nickiem ; CzemuNie, inni to nędzne podróby. ;>

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kupczacho zrób lepszy to wtedy krytykuj. Ja tam zbytnio na serwa nie narzekam jest kilka bugów ale idzie grać ,a Team przynajmniej coś robi i może przy next privie stworzą serwer bez bugów bo nawet ten Nieudolny Polak (przypominam Ci też nim jesteś^^) umie uczyć się na błędach. Kolego Up dobrze mówi serwer jest 4fun i uwierz mi łato tam zdobyć dobre eq do 150lvl potem małe schodki z expem ale 165 idzie wbić w 1 wieczór (z 3-4h).

Opublikowano

Myślę że już po serwerze : ]

A ja myślę że już powinieneś odejść od komputera i zaczekać do jutra.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Jak Ci kur** mać mówię, to chyba tak jest ! mój cały drop, to święty, 2x 8tigramów, 2x hwang "szaman", stal ninja i sura. Dla woja nic...

No to masz pecha matko... bylo wymienic.... hw lub stalke ... (Stal wiecej warta niz hw...)

Gram pod nickiem:

cooltext702950524.png

Opublikowano

kupczacho zrób lepszy to wtedy krytykuj. Ja tam zbytnio na serwa nie narzekam jest kilka bugów ale idzie grać ,a Team przynajmniej coś robi i może przy next privie stworzą serwer bez bugów bo nawet ten Nieudolny Polak (przypominam Ci też nim jesteś^^) umie uczyć się na błędach. Kolego Up dobrze mówi serwer jest 4fun i uwierz mi łato tam zdobyć dobre eq do 150lvl potem małe schodki z expem ale 165 idzie wbić w 1 wieczór (z 3-4h).

Nieudolny, to był Twój stary jak Cię robił.

Prawda boli....

Opublikowano

kupczacho .... Czy ja Cie obrażam sam siebie tak nazwałeś jak resztę ludzi z Mpc itp. Więc grzecznie proszę o nie obrażanie mojej osoby(jak to na kulturalnego człowieka przystało zamiast wyzywać po rodzinie..).

Opublikowano

Ulepszacze lecą z mobków i metków ? Bardzo dużo broni jest, zgadzają się ich dmg ?

DMG nie do konca sie zgadza 85 maja buga

Wojownik to faworyzowana postac, wiec jesli o to chodzi to graj wojem... o ile ruszy...

No nie powiedzial bym.Ninja to 1 postac do pvp potem woj

Opublikowano

Witam , mielismy wielkie problemy przemo probowal rozyebac serwer ale mu cos nie wyszl o, juz go nie ma z nami w teamie , serwer zaraz ebdzie ONLINE

Opublikowano

serwer bedzie ON maja male problemy po próbie włamania prawdo podobnie na serwerze co nie którzy maja eq navi ale bedzie cofka o 1 dzien tak ze wszystko bedzie okej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...