Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16bwtjbjpg.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

4x 2(HT)x 2.66+ GHz

ram.png

24 GB

net.png

Lacze 1gb/s

linki.png

web.png

http://reactivemt2.pl/ 

reg.png

http://reactivemt2.pl/?page=account&subpage=register

klient.png

http://reactivemt2.pl/?page=download

rank.png

http://reactivemt2.pl/?page=ranking&subpage=players

is.png

http://reactivemt2.pl/?page=shop

ip.png

brak

status.png

pl.png

client

skan.png

jw

info.png

npc.png

handlarzea.jpg

start.png

startdv.jpg

ulepszacze.png

Sa u Handlarza

exp.png

800%

drop.png

800%

yang.png

800%

video.png

nie ma (bedzie)

Zamknieta.png

kontakt.png

Gra,Forum,TS

team.png

[GA]Szafir

[GA]przemo

autor.png

newitem.png

bron.png

mapyr.png

KLASZTOR

1229121843.jpg

SRÓDZIEMIE

srdziemie.png

STARE BAGNO

starebagno.png

Wu-Tei

wutei.png

Miasto DuchÓw

miastoduchw.png

Nowe Metiny

1228235601.jpg

podsumowanie.png

Max lvl na serwerze to 250 staty do 125 pkt.

-6 Skill działający

-Dużo nowych map.

-Dobry exp.

-Miła atmosfera.

-Ogarnięty Team

-Porządne Zabezpieczenia.

-Gdy ktoś będzie prÓbował grać na kamer modzie zostanie automatycznie zbanowany

-Nowe ulepszacze

-Nowe Metiny i Potwory.

-Nowe Zbroje i Bronie.

-Przemyślany system ulepszczeń.

-Odbugowane Wojny Gildii 100% działają

-Usunięty zbędny drop i questy.

stopka.png

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slaby serwer nie polecam admini nie odbugowuja postaci ja juz 6H mam zbugowana i zero reakcji ze strony admna pisza ze na stronce głównej mozna odbugowac ale tamto nie dziala zalosna

Opublikowano

Wedlug mnie to serwer moze byc pod wzgledem pomyslow, lecz no coz... z tym abs na magie zadna magiczna klasa nie ma szans.

Nie zapominajmy jednak ze abs na magie jest calkowicie inaczej liczony niz abs na miecze itd.

6th skill wojownika (mentala) i ninji (archera) jest nadal zbugowany np, archer nie zatruwa tym 6th skillem oraz zadaje 2 razy takie samo dmg.

Przeciez wydalem wersje skill_proto gdzie mozna to zalatac i wszyscy beda szczesliwi. To przeciez tylko z jakies moze 2-3 minuty pracy...

Serwer przypadl mi do gustu, lecz ten abs na magie jest nie przemyslony i sprawia ze jak ktos to ladnie powiedzial "szamana i sure (BM) bedzie mozna zobaczyc tylko na obrazkach" czy jakos tak to szlo.

Wedlug mnie najwazniejsza zmiana jaka powinna nastapic to abs na magie i ten 6th skill.

Dziekuje oraz pozdrawiam.

Placek

P.S Kosmiczna obrona w hwangach rowniez powoduje zredukowanie obrazen od umiejetnosci.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Szafir po co zapraszasz na serwer skoro i tak nie interesujesz sie graczami jest wielu z zbugowanymi postaciami a ty nic z tym nie robisz tylko dodajesz wiecznie jakies niby nowosci smieszny jestes

Opublikowano

Wedlug mnie to serwer moze byc pod wzgledem pomyslow, lecz no coz... z tym abs na magie zadna magiczna klasa nie ma szans.

Nie zapominajmy jednak ze abs na magie jest calkowicie inaczej liczony niz abs na miecze itd.

6th skill wojownika (mentala) i ninji (archera) jest nadal zbugowany np, archer nie zatruwa tym 6th skillem oraz zadaje 2 razy takie samo dmg.

Przeciez wydalem wersje skill_proto gdzie mozna to zalatac i wszyscy beda szczesliwi. To przeciez tylko z jakies moze 2-3 minuty pracy...

Serwer przypadl mi do gustu, lecz ten abs na magie jest nie przemyslony i sprawia ze jak ktos to ladnie powiedzial "szamana i sure (BM) bedzie mozna zobaczyc tylko na obrazkach" czy jakos tak to szlo.

Wedlug mnie najwazniejsza zmiana jaka powinna nastapic to abs na magie i ten 6th skill.

Dziekuje oraz pozdrawiam.

Placek

P.S Kosmiczna obrona w hwangach rowniez powoduje zredukowanie obrazen od umiejetnosci.

Na cliencie tylko pisze 50-75% na magie

tak naprawde jest 20% wbudowane

Opublikowano

Bug na bugu i bugiem pogania.

Minusy:

HA Szafir rozdaje itemki z navie (tak jak na Afrine gildii CzystySex),

postacie na mapach sie buguja a team ma to gdzies,

marmury poli nie dzialaja, moby bija z odleglosci takiej, ze czlowiek nawet bufa rzucic na siebie nie zdazy,

przy przelogowaniu i zmianie mapy hp spada do -x (bolaczka wielu serwerow, ale niektore daly sobie z tym rade - Szafir nie potrafi),

brak metinow w red lesie,

niektorych broni nie da sie metalem ulepszac

z pewnej dwureki mozna zrobic epika nie podnoszac jej nawet na +1

bugniety 6 skill (woj / ninja) - zadaje wiecej obrazen niz powinien

biolog co 1 h, co przy takim tempie expa jest jakims nieporozumieniem

na privie sa rowni i rowniejsi

HA Szafir ma ograniczone slownictwo: x

i chora matke, dlatego potrzebny mu szybki zysk z ISu

Plusy:

mozesz sam przekonac sie jaki dmg mozna miec w eq z navi

mozesz pomoc "chorej matce" Szafira inwestujac w IS - spelnisz dobry uczynek

czekajac na odbugowanie popstaci mozesz wreszcie czas poswiecic rodzinie/przyjaciolom,/dziwewczynie (chlopakowi), itd

sam mozesz poczuc bogaty wach;larz slow, ,jakim uraczy Cie Szafir, gdy w negatywny sposob odniesiesz sie do jego "dzialalnosci"

jesli bedziesz mial "szerokie plecy" i 20 zl na zbyciu, mozesz dostac od HA Szafira itemki z navi i w pelni cieszyc sioe gra na tym serwerze

Dosc sarkazmu - NIE POLECAM

Opublikowano

Hawwe raport leci , Ostatni raz powtarzam.

Nie jestem Badarem , Szafir/Mathhiasek/Bada robi Tajranon.

Ja jestem zupelnie inny,nowy to jest moj pierwszy serwer..

Moze niektorych broni nie da sie ulepszac metalem za to jest 100% u kowala ; )

Zapraszam na serwer.!

Opublikowano

Na cliencie tylko pisze 50-75% na magie

tak naprawde jest 20% wbudowane

To znaczy sie ze sie nie postarales z tym clientem... wez pod uwage tez ze obrona w hangu rowniez redukuje dmg. To w takim razie nie wiem jak to mozliwe i chyba sie nie dowiem ;p.

Zrob cos z tym 6 skillem bo to naprawde przeszkadza gracza...

Dobra chyba juz powiedzialem co mialem, lecz nie wiem co to za fajna gra bijac kogos po 2k z czarow (majac full ludzi oraz int) a ktos pomimo ze mam na niego full abs bije we mnie o wiele wiecej z taka sama bronia na danym lvlu.

No coz wyglada mi to na dyskryminacje, ale no coz bede gral do konca i zobacze jak to sie potoczy dalej.

Down@: Przeciez wiem o co ci chodzi! Tylko z tego mam rozumiec ze te hwangi co maja 50-70 to tylko te maja 20% czy pozostale tez? ;x

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Mowie

Badar = Mathias,Szafir z Afrine

Ja jestem Szafir z Reactive nie mam nic wspolnego z afrine !

Zakonczmy ten zbedny spam , nie ma sensu.

Zapraszam wszystkich graczy na serrwer

Opublikowano

Mowie

Badar = Mathias,Szafir z Afrine

Ja jestem Szafir z Reactive nie mam nic wspolnego z afrine !

O prosze, a wydawalo mnie sie ze Mathias i Szafir to dwie rozne osoby. A moze dwie rozne osoby to Badar i Mathias, a moze Badar i Szafir... A moze nie... Moze to tylko taki sobie zbieg "okolicznosci".

Kto chce - ten znajdzie. Wystarczy w opcje "szukaj" na tym forum, wpisac: Mathias / Badar/ Szafir/ Afrine/ CzystySex i odnosniki i powiazania same sie znajduja

Opublikowano

Aha to ja prowadze Tajranon ? dobrze wiedziec nie wiedzialem o tym , dobrze ze mnie uswiadomilas.

Kazdy na forum wie ze nie jestem szafirem z afrine , tylko ty sadzisz inaczej , moze kiedys sie do mnie przekonasz , chocby tym ze serwer napewno szybko nie padnie , nie to co afrine , i zadnego eq z navi tutaj nie ma i nie bd , ja juz skonczylem na ten temat ide zajac sie z serwerem.

Wytlumacz jej ktos bo ja juz nie moge , jednak kobieta ma mniejszy mozg od mezczyzny ^ ^.

Pewnie jeszcze blondynka sie trafila hehe.

Zapraszam na sewer!

Opublikowano

qwertyzx jedyna moja prosba to zrob to o co cie prosilem z tym 6 skillem i zbalansujesz postacie...

Ehh... dobra im bardziej w tym temacie pisze tym bardziej mi sie nie chce grac.

Chce tylko uslyszec od ciebie czy to zrobisz.

Ok... czekam na odpowiedz.

Te klotnie ludzie nie maja sensu on i tak zrobi co bedzie uwazal za sluzne, przeciez to jego serwer.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Aha to ja prowadze Tajranon ? dobrze wiedziec nie wiedzialem o tym , dobrze ze mnie uswiadomilas.

Kazdy na forum wie ze nie jestem szafirem z afrine , tylko ty sadzisz inaczej , moze kiedys sie do mnie przekonasz , chocby tym ze serwer napewno szybko nie padnie , nie to co afrine , i zadnego eq z navi tutaj nie ma i nie bd , ja juz skonczylem na ten temat ide zajac sie z serwerem.

Zapraszam na sewer.

Coz za dziwny zbieg okolicznosci z tymi nickami, prawda? Nick "smoku" tez kilkakrotnie w prezentacjach serwerow sie powtarza, obok nicku Szafir. Ale to ja mam moze manie przesladowcza. Zapewne. Dalej rob ze mnie debila, jak z innych graczy, gdyz nie wierze w to, abys przyznal sie do nieczystych zagrywek na serwie. Do tego trzeba miec jaja a nie tylko kopiejki w oczach.

Pozdrawiam i nie polecam

Dobranoc

Opublikowano

Dziekuje ze wrescie skonczylismy ta bezsensowna rozmowe.

Hawwa mzoe wkoncu sie kiedys do mnie przekonasz licze na to : )

Zapraszam na najlepsze 4fun pod sloncem.!

Opublikowano

Dziekuje ze wrescie skonczylismy ta bezsensowna rozmowe.

Hawwa mzoe wkoncu sie kiedys do mnie przekonasz licze na to : )

Zapraszam na najlepsze 4fun pod sloncem.!

Cala masa bugow i Twoja watpliwa reputacja malo mnie przekonuja. A serwer ani hard, ani medium, ani easy, ani 4fun nie jest - ni to pies ni wydra. Gralam i podziekuje

Opublikowano

po 1 mapka na 100lvl jest zbugowana cofa expa

po 2 serwer nawed fajny ale zeby nie te bugi

po 3 av2 nie działa

[;

52324509.jpg
Opublikowano

Bug na bugu i nic po zatym żadne absy nie działają moby biją z daleka nie wspominając o bugowaniu postaci i to ma byc 4fun

żarty se robią ni polecam nowym graczom totalny bałagan i nic z tym nie robiom

Opublikowano

Nie polecam Servera [GA]Przemo to złodziej,oszust nie potrafi sam nic zrobić tylko oczekuje aż ktoś za niego odwali robotę i wszystkie jego servery upadają bardzo szybko i gwarantuje że z tym tak również będzie

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...