Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

codziennie obiecujecie poprawe i p opostach mozna zobaczyc ze nic nie robicie

az sie dziwie ze te 300 osob gra na tych bugach

Opublikowano

Kogo wkurwia ten serw niech przestanie na nim grać i tyle,,ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwy jak rozdziewiczona 16'latka po imprezie dożynkowej.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

O godzinie 22:00 planowana jest przerwa techniczna w celu naprawienia wszelkich wystepujacych na serwerze bugow. Przerwa moze potrwac do poznych godzin nocnych.

Pozdrawiamy Administracja ReactiveMT2

Opublikowano

mam pytaanie co do skilii jak tu jest z 1 kamyk i g-p czy trzeba sie męczyć ?

Trza sie meczyć na g1 na P jeden kamyczek ale nie musi wejść za pierwszym razem

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Każda postać,którą stworzyłem zbugowała się od razu tuż po próbie zalogowania na serwer. Jeśli już zamierzacie ruszyć tyłki i naprawić bugi to usuwanie postaci też naprawcie,bo nie działa.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Bug na bugu i bugiem pogania.

Minusy:

HA Szafir rozdaje itemki z navie (tak jak na Afrine gildii CzystySex),

postacie na mapach sie buguja a team ma to gdzies,

marmury poli nie dzialaja, moby bija z odleglosci takiej, ze czlowiek nawet bufa rzucic na siebie nie zdazy,

przy przelogowaniu i zmianie mapy hp spada do -x (bolaczka wielu serwerow, ale niektore daly sobie z tym rade - Szafir nie potrafi),

brak metinow w red lesie,

niektorych broni nie da sie metalem ulepszac

z pewnej dwureki mozna zrobic epika nie podnoszac jej nawet na +1

bugniety 6 skill (woj / ninja) - zadaje wiecej obrazen niz powinien

biolog co 1 h, co przy takim tempie expa jest jakims nieporozumieniem

na privie sa rowni i rowniejsi

HA Szafir ma ograniczone slownictwo: x

i chora matke, dlatego potrzebny mu szybki zysk z ISu

Plusy:

mozesz sam przekonac sie jaki dmg mozna miec w eq z navi

mozesz pomoc "chorej matce" Szafira inwestujac w IS - spelnisz dobry uczynek

czekajac na odbugowanie popstaci mozesz wreszcie czas poswiecic rodzinie/przyjaciolom,/dziwewczynie (chlopakowi), itd

sam mozesz poczuc bogaty wach;larz slow, ,jakim uraczy Cie Szafir, gdy w negatywny sposob odniesiesz sie do jego "dzialalnosci"

jesli bedziesz mial "szerokie plecy" i 20 zl na zbyciu, mozesz dostac od HA Szafira itemki z navi i w pelni cieszyc sioe gra na tym serwerze

Dosc sarkazmu - NIE POLECAM

hehe jeżeli to na prawde szafir i z tego afrine to wszystko prawda grałem tam kiedyś sceny dantejskie nawet bym tutaj nie zaczynał

kilkunasto...letni zapracowany student

hmm dużo śmiesznych historii zmiana nicku i udawanie nowego właściciela oraz jak zmniejszał sie przychód z is to cofka i od nowa bez rekompensat to tam było:p?albo jak koleś niedługo po starcie serwera biegał z trutą +9 którą dropną w av2 a av2 na serwie nie było....

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

O godzinie 22:00 planowana jest przerwa techniczna w celu naprawienia wszelkich wystepujacych na serwerze bugow. Przerwa moze potrwac do poznych godzin nocnych.

Pozdrawiamy Administracja ReactiveMT2

Hahaha!!! Zal od kad powstal serwer , co dziennie to gadasz . A ztego dupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Szczerze NIE POLECAM serwa grałem od początku i teraz żałuje bo tylko zmarnowałem czas...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Co racja to racja:

Na początu podobał mi sie ten serwer jednak < to jakas wielka pomylka , wbilem ten 172 lvl i co ?. eq zrobilem , woje oczywiscie maja pobugowane skile , cofa expa ,\

Jednym slowem : porazka <> Niech szanowny Ga serwera zastanowi sie na swoim postepowaniem , duzo gada malo robi .

Nie polecam Serva

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Serwer OFF ponieważ są usuwane bugg

Przerwa techniczna sie przedluzy, mamy zbyt duzo bugow do poprawienia. Przepraszam Was w imieniu calego zespolu, ale chyba chcecie grac na odbugowanym serwerze ? smile.png

Za dlugi czas trwania przerwy w dzialaniu serwera mozemy Wam to zrekompensowac na serwerze w postaci eventu.

Planowana godzina zakonczenia przerwy technicznej: Nieznana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...