Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam Servera [GA]Przemo to złodziej,oszust nie potrafi sam nic zrobić tylko oczekuje aż ktoś za niego odwali robotę i wszystkie jego servery upadają bardzo szybko i gwarantuje że z tym tak również będzie

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Najbardziej wkurzające jest to, że cały czas zmienia się system ulepszeń początkowo nie trzeba było nic, potem 100 tęczowych, teraz się okazuje że jeszcze inaczej.

Dziwi mnie to, że na becie większość osób była zadowolona wystarczyło poprawić jedynie niektóre drobne błędy i tyle a nie mieszać i zniechęcać tym ludzi.

Opublikowano

Czy serwer padnie zależy od teamu przez te ciągłe restarty dużo osób odeszło itp. ale i tak jest po 300 osób online więc gdyby wkońcu wszystko naprawili to będzie na bank 500+ ale to wszystko zależy od TEAMU.

Opublikowano

Server ma długo przyszłosc dlatego jest dedyk ^^ gdyby miał pasc tak szybko to był by na hamachi.

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

Opublikowano

Nie polecam Servera [GA]Przemo to złodziej,oszust nie potrafi sam nic zrobić tylko oczekuje aż ktoś za niego odwali robotę i wszystkie jego servery upadają bardzo szybko i gwarantuje że z tym tak również będzie

Chce sie do tego odniesc. To z kradzionymi plikami to nie prawda. Masz dodowdy? to pokaz wszystcy chetnie zobaczymy

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Radze poczytać forum....

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

jeszcze mam małą prośbę co do zmian to przydałoby się edytować clienta żeby wszystko co tam pisze było prawdą chodzi mi tu przykładowo o kd +5, abs hwanga i dmg broni

Opublikowano

Chce sie do tego odniesc. To z kradzionymi plikami to nie prawda. Masz dodowdy? to pokaz wszystcy chetnie zobaczymy

a co ich tak bronisz kolejny koleszka ktory ma na syf przyciągnąc ludzi zapomnijcie

Opublikowano

ProGamerPLxD ty jestes taki dokładny?

lovek...... szkoda mi słow na Cb

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Server za chwilke bedzie mial ON

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Znam dobrze przemo sam jak zaczynałem kariere z privkami to pierwszy server mi rozwalil gdyz mialem mal doswiadczenia o zabezpieczeniach nastepnie usiłował rozwalić mój nastepny server już bez powodzenia.A że jest złodziej sam mi sie chwalił na TS3 że ukradł pliki servera.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

17:04 0 graczy online ; ***

Gratulacje za orientacje . ;D Serwer off geniuszu więc jak mają ludzie być . ?

Proszę admina żeby zerknął na temat o odbugowanie postaci . "Stabilo"

@edit

Można prosić o TS3 . ?

Piszę poprawnie po Polsku !!

Opublikowano

badziew badziew badziew ludzie maja eq i wy teraz chcecie nowych graczy teraz to juz mozecie nawet reje off teraz nikt juz nie wejdzie z nowych ludzi bo po co jak inni maja all eq zrobione bez wysiłku teraz was tylko ratuje kasacja konto i granie od nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...