Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReactiveMt2[ [Dedyk]

qwertyzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark ty myslisz ze te twoje posty sprawia ze ludzie pójdą na Twoj Priv?

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj nie myślę tak ale gwarantuje ci że serwer nie postoi długo

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Pójdą nie pójdą naprawdę nie Twój interes tylko ludzi którzy pójdą bądź nie pójda ( przypomnial mi się pijaczyna z YouTube Idę albo nie Idę ku**** chyba idę)

a ja i tak najbardziej lubię czytać posty Pani Kasi :*

Opublikowano

Po 1 tylko sura musi wydać 1k tęczowych na epika na 115lvl (sam się boje po ile tęczowych będzie na następne epiki) i to nie jest Fer.

Po 2 w 1 dzień dropiły tak jak mówisz na 2 dzień kiedy topka sobie ich na dropiła zmieniliście drop na mniejszy i lipa.

Opublikowano

HA lubi "zmiany". Takie rzeczy, jak naprawa bugow, systemow ulepszen, dropu, handlarzy... etc robi sie przed startem oficjalnym serwera (tym bardziej, ze testy beta byly).

Nie zmienia sie regul podczas gry.

Nie polecam

Opublikowano

heheh to jest smieszne co serwer to to samo:

taka rownowaga: cos sie naprawi to cos sie musi zjebac ;0

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Po***** team system ulepszania wgl nie ogarnięty jakiś burdel na syrka 100 tk i 10 krysi na swietego nic ... na 130 miecz tez nic a na miecz 115 +1 100 tk i 10 krysi ogarnijcie !!

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Mój Ss ^^ Pro to to nie jest ale styka, a raczej stykał mam już 130 i dalej mam z tym latać ??? ALL tęczowe poszły na hw i butki smoka i lipa .... A Smoku uważa że to nie problem dropnąć sobie z 900 tęczowych ...

Opublikowano

Serwer online zmieniony system ulepszen , oraz dodane nowe mapki do pierscionka tp.

On ?? Nie wydaje mi się. System jak tylko serwa wł to sprawdzę.

Opublikowano

Mam podpowiedz dla tego co zrobił te badziewie,,,zamknij serw,zmień nick i zacznij wszystko od nowa i udostępnij serw dla ludzi nie szybciej niz ty sam wbijesz tam 150lv...bez obrazy ale te coś co jest dziś to nawet nie leżało obok prywatnego serwa z najniższego poziomu.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...