Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem odpalam bota loadera jak loguje postać to nic mi na bocie nie wyświetla jak by nie wczytywał logowania

bota mam w folderze gry

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot chodzi bardzo dobrze, od 15min zadnego crasha, ale jest jeden bug. Nie atakuje on gianta, ktory Mnie atakuje. Wybiera zwykle mobki ktore sa oddalone od postaci, ale gianta, ktory jest kolo niego unika. Nie mam w bocie zaznaczonego unikania giantow.

Opublikowano

już prawie odpaliłem wyskakuje błąd http://screenshooter...8161221/vvvagpj

zrób update Clienta plez launchera.

A co do najnowszej wersji to śmiga już prawie idealnie jedyny problem mam ze skilem Grass walk Flow, bot uruchamia go po Starcie ale potem już ponownie go nie castuje.

Co do Crashy czy Stuck podczas pickowania to on ponad 1,5h nie miałem z tym żadnych problemów

Opublikowano

A co powiecie gdy podczas odpalania clienta przez loadera , wyskakuje błąd "Failed to connect to server (C4)"

Ok to juz mam..

Ale czemu jak sie loguje na postac to lapie DC?

Nowicjusz
Opublikowano

Nadal mam ten sam problem , mianowicie za kazdym razem kiedy sie loguje do gry to w bocie pokazuje sie napis ~ ,,disconnect'' ,

ale widze , ze wszystko pieknie dziala ;))

( mam najnowsza wersje v0.0.15)

Opublikowano

2 up.

Zrób nowy folder, tam wrzuć bota, odpal normalnie , w 2 bocie port o 5 więcej czyli 17005, itd...

1 up.

Jakby tak wszystkim się nie chciało to by ciężko było naprawić błędy... nie lepiej wysłać żeby to zrobił ?...

Opublikowano

2 up.

Zrób nowy folder, tam wrzuć bota, odpal normalnie , w 2 bocie port o 5 więcej czyli 17005, itd...

Port 17005 w loaderze wpisac tak? ale port w bocie dalej jest ten sam 17000....

farah.png

Opublikowano

ja robiłem tak : stworzyłem folder tam zrobiłem bota itd. Skopiowałem ten folder, odpaliłem bota z 1 folderu, wbiłem na postać ( port 17000 ) , później odpaliłem bota z 2 folderu, i tam już pokazał mi port 17005, i tak wpisałem do loadera i grało. Odpaliłem takim sposobem 6 charów.

Opublikowano

Po kiego czorta drugi folder? Bot po prostu stworzy drugi plik config dla drugiego kolejnego chara :).

Nestle, szczerze to niechce mi się wysyłać ten char cośtam. Problem sprawiał devil spirit.

To nie wysyłaj, ale nie śmiel nawet narzekać na bugi.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Za każdym razem kiedy wchodzę w grę gdzieś po 5-10 minutach dostaje dc, wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Z góry dzięki.

Opublikowano

bot nie robi repota - zwiesza sie przy potionach, nie dzialaja grab pety - powoduja dc, jesli nie ma grab peta w eq i w depo to dziala - jesli jest to automatyczne dc i wylaczenie sie bota jak cosik jeszcze znajde takiego mnie w sumie oczywistego to napisze

Opublikowano

co do @up, mam podobny problem z repotem. Lecz grab pet - normalnie mi funkcjonuje. A co do bota to jest poza tym ok :)).

~ Boting!:D

Opublikowano

ja jak tylko z innej postaci sobie przerzuce grab peta wyłącza mi się bot co skutkuje DC'kiem juz raz zamieszczałem logi na forum xsro.org ale tam zlewają ludzi

#edit moze rozwine troche to co zaobserwowałem na moim serwerze SRO Immortals

mianowicie loguje na bota przykładowo stoje na spocie mam full mp hp ammo daje start bot i jest ok skrypt jest nagrany w to miejsce bez stuckow z respa w miescie

gdy tylko bot sie tpnie [dead/full eq/repair/repot/etc] to leci do depo i odklada itemki wraca niby zrobic repota ale zwiesza sie przy potach bo wypisuje ile jest potow ile trzeba kupic ale tego nie robi to samo jest z ammo bo scrolle kupuje w 1 kolejnosci; no nic jak chce mu pomoc kupic te potki i kupuje np 1 mp to wyswietla ze kupilo 1 hp i tak jest - w eq pojawia sie 1 hp zamiast 1 mp bot zamyka okno i leci na spota 'bez repota' i z paroma stuckami; ponadto problemem jest tez grab pet ktory buguje bota i bota bez errorow itp wywala z procesow gdy tylko mam grab peta w eq; jeszcze jeden problem jest z data.db - robie wszystko poprawnie ale nazwy skilli sa np XXX_xx_XXX_#SSS <- cos w ten desen (teraz data.db przerobil mi nestle wiec problemu nie ma - nazwy skilli sa normalne)

wracajac jeszcze do repota - jak zrobie STOP BOT, kuie sam potki i wroce na spota dam start bot to bot mowi ze nie ma mp badz hp potow i scrolluje do miasta

Opublikowano

ja jak tylko z innej postaci sobie przerzuce grab peta wyłącza mi się bot co skutkuje DC'kiem juz raz zamieszczałem logi na forum xsro.org ale tam zlewają ludzi

#edit moze rozwine troche to co zaobserwowałem na moim serwerze SRO Immortals

mianowicie loguje na bota przykładowo stoje na spocie mam full mp hp ammo daje start bot i jest ok skrypt jest nagrany w to miejsce bez stuckow z respa w miescie

gdy tylko bot sie tpnie [dead/full eq/repair/repot/etc] to leci do depo i odklada itemki wraca niby zrobic repota ale zwiesza sie przy potach bo wypisuje ile jest potow ile trzeba kupic ale tego nie robi to samo jest z ammo bo scrolle kupuje w 1 kolejnosci; no nic jak chce mu pomoc kupic te potki i kupuje np 1 mp to wyswietla ze kupilo 1 hp i tak jest - w eq pojawia sie 1 hp zamiast 1 mp bot zamyka okno i leci na spota 'bez repota' i z paroma stuckami; ponadto problemem jest tez grab pet ktory buguje bota i bota bez errorow itp wywala z procesow gdy tylko mam grab peta w eq; jeszcze jeden problem jest z data.db - robie wszystko poprawnie ale nazwy skilli sa np XXX_xx_XXX_#SSS <- cos w ten desen (teraz data.db przerobil mi nestle wiec problemu nie ma - nazwy skilli sa normalne)

wracajac jeszcze do repota - jak zrobie STOP BOT, kuie sam potki i wroce na spota dam start bot to bot mowi ze nie ma mp badz hp potow i scrolluje do miasta

Nikt nikogo nie zlewa. Mam życie osobiste i nie jestem w stanie odpowiedzieć na każdy bug.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...