Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko nie mowie ze w 1-2 dni odpowiecie ale od pory zamieszczenia posta jakis tydzien temu moze jeszcze dawniej nikt nie odpowiedzial w nim co mozna odebrac jako brak zainteresowania :/

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam takie pytanie ;D

Czemu gdy pt mobek mnie atakuje to bot go zostawia , aby mnie bil i szuka innych mobkow ? xD

Opublikowano

To nie wiem u mnie tylko bocik czasem się zatnie, a tak to działa fajnie choć też czasem ciąga gianta za sobą :D

Jeszcze mam coś takiego, że silk załapie lagga i będzie stać dopóki nie wyłączę go sam, bez żadnego dc lub crasha.

Opublikowano

nestle, coś jest nie tak z tym podnoszeniem nov, miałem kilka sytuacji, że leżała a on nie podniósł, dzisiaj nawet jeden dzięki mnie zyskał sobie 2h jak byłem afk :P

Opublikowano

jak masz avatar to go do depo , jak dalej tak bedzie to zmien set xD ktorys itemek w secie jest tego przyczyną;]

pewnie kupiłeś na lewo te itemki xD

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

gram na Hellroad i bot nie widzi storage'a (miasto Hotan), podchodzi ale już nie umie do niego zajrzeć i nic tam zostawić i wyświetla się komunikat 'strage id was not found' czy coś w tym stylu ;p

edit: i jeszcze w protection tak jak działają mp i hp potki to uniwersal pills nie działają, też nie wiemdlaczego

Opublikowano
0.0.16

- Fixed refreshing inventory list

- Fixed not seeing mobs if spawned on spot

- Fixed healing horse

- Fixed bot saying it's disconnected even if it's not

- Statistics window will follow your bot's window

- Refreshed GUI

- Added using Universal Pills

- Added using Vigor Potions

- Added "Always pick and store SOX items"

Nowa wersja na forum bota :).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

a mam pytanie o tego storage'a? czemu tak jest? czy to może wina data.db? ale robiłem identycznie jak na tutku i też sprawdzałem z wersją umieszczoną u Ciebie na stronce, więc może czegoś innego?

Opublikowano

No że jakies itemki przeszkadzaja ze bot nie widzi skili chinskich sam napisales tak;] Czy to naprawisz czy tak zostawisz;]

Rusz tyłek i wyślij mi pliki Bugs to naprawię. Jak mam to zrobić inaczej? Telepatycznie?

Nowa wersja na forum.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Rusz tyłek i wyślij mi pliki Bugs to naprawię. Jak mam to zrobić inaczej? Telepatycznie?

Nowa wersja na forum.

Heh mobilizacja musi byc;p wysle ci na priv Folder caly z bugami za pare minutek tylko ogarne;]

Lol aktualnie usuneli mi postacie na TempleSilkroad i PrimeSro Lul;] Musze nowego Chara robic;]

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...