Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam czy jest ktos kto moze powiedziec czy wogole ten bot jeszce dziala jak wiecie mbot padl i szukam wlasnie xbota korzytsalem z niego tez kiedys ale teraz nawet jets problem z jego sciagnieciem;d jesli ten bot dziala prosze zeby ktos go tu zamiescil i dal krotki opis jak go odpalic;]

Opublikowano

Próbuję użyć tego bota, lecz napotkałem taki problem bo nie wiem jakie jest IP Creddy Avengers serwer Loki 80cap. Zna ktoś może?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Jak już napisałem na forum bota, na dniach pojawi się nowa wersja, w której bot sam skonfiguruje się do pracy z wybranym serverem.

Aktualny adres forum to http://xbot.me.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Teraz nie moge wybrac opcji client/clientless a co za tym idzie zalogowac do gry :P

@Edit: zrestartowalem bota i ruszylo

Da rade odpalic wiecej niz jednego chara na bocie bez clientless?

Opublikowano

Wlasnie probowalem i nie moge. Wlaczam drugiego bota zaznaczam client i otwiera mi starego odpalonego juz clienta :P

Gdybys dodal opcje atakowania zwyklych mobow w pierwszej kolejnosci bylo by git

Opublikowano

Właśnie spróbowałem odpalić kilka clientów i odpalają się poprawnie...

Opublikowano

Przemczak, co to za priv? Piszcie na forum bota, nie tu, a wtedy szybciej otrzymacie pomoc.

Tak w ogóle to sciągnij bota jeszcze raz, bedziesz mieć angielskie nazwy zamiast wietnamskich, dzieki czemu bede bardziej w stanie Ci pomóc.

Opublikowano

Ty akurat milcz, bo szkoda mi mojego czasu na ludzi Twojego pokroju.

Rekrut
Opublikowano

Ty akurat milcz, bo szkoda mi mojego czasu na ludzi Twojego pokroju.

Heheh, bocik zrobiony wręcz zajebiście. Parę poprawek i Sbota przebiję raczej. Ale jednak... Nie wiem czy powinieneś tak ludzi traktować, w końcu kto wie? Może się on okazać Twoim największym donatorem. A co do twojej kariery z botem to życzę dużo zadowolonych użytkowników i oczywiście forsy. Pamiętam jak zapowiedziałeś xBota pod rSRO, ile flamów itd było, że Polak nie potrafi. Przeliczyli się :D

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

nestle po co zabierasz sie do czegos czego nie jestes w stanie osciagnac ten bot to istny shit z dnia na dzien wiecej bugow ten bot nigdy nie bedzie prawidlowo dzialal jak na moje to ty jestes najglupszy na tym forum :)

Jak ktoś jest idiotą i pisze coś takiego, to nie wyobrażam sobie aby traktować go inaczej.

mBot nie działa to nagle zainteresował się xBotem i od razu inne nastawienie w tym co pisze.

Nawet nie chcę pieniędzy od takich osób, nie chcę mieć z nimi w ogóle styczności.

Forum chwilowo niedostępne.

Opublikowano

Hej, otóż mam taki problem, gdy zaloguję się na postać, automatycznie dostaje dc i xbot się zamyka. Można to jakoś naprawić ? Czytałem trochę na forum, jednak nie uzyskałem tam pomocy.

Opublikowano

Wyślij na forum plik chardataexception z folderu Bugs.

Opublikowano

Nowe forum : http://xbot.me/board (tym razem na darmowym silniku więc nie będzie żadnych problemów).

Konto z forum działa w bocie, tak więc trzeba się zarejestrować na forum :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...