Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok bot odpalony ale problem mam widzi skille ale one maja dziwne nazwy typu SKILL_CH_BOW_POWER_C_06 itp. jest jakis fix by byly normalne nazwy skilli?

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrób wszystko dobrze a będzie działać.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Zrób wszystko dobrze a będzie działać.

znaczy sie co zrobić dobrze skoro robie wszystko wg tutoriala wyciagam z mediapk te pliczki ktore wypisane sa, kopiuje do debug potem do srodecrypter decryptuje enc kopiuje z powrotem robie data.db wychodzi 4.04 mb kopiuje do bota odpalam i mam te dziwne nazwy skilli

Opublikowano

Zapewne jest inny układ kolumn w tych plikach, wyślij mi je to Ci to zrobię (albo sam zmodyfikuj kod źródłowy i skompiluj program na nowo).

Opublikowano

Ten co jest na forum. Nic nie trzeba ustawiać - xBot zawsze podnosi sox itemki.

Opublikowano

Wysłałem Ci gotowe data.db. Wybacz, nie jesteś jedyną osobą jaka do mnie pisze więc nie zaśmiecaj tematu :).

Opublikowano

Nestle nie o to Mi chodzilo. Chce zeby bot podnosil tylko i wylacznie SOn'y, zwykle itemki przy tym omijajac.

Opublikowano

No to Ci napisałem, że zawsze podnosi soxy...

Opublikowano

dzieki nestle skille wyswietla, ale dlaczego jak ustawie go [bota] w cave to zabije 1 mobka ktory przykladowo bije mnie a potem w konsoli jest ze nie ma mobow na danym terenie (range ustawialem 80 100 itp) koordy poustawiane skrypt nagrany ale jak w konsoli zaczyna sie pojawiac ze nie ma mobow na danym terenie to nic nie moge zrobic tak jak by dc bylo

Opublikowano

Nestle, chodzi mi o to, zeby podnosil SOX'y, ale nie podniosil zwyklych itemow. Na przyklad na ziemi lezy SOX i zwykly item, i chce zeby SOX'a podsiosl a zwyklego itema juz nie.

Ok juz zrozumialem :D

Opublikowano

@

nestle

Ok, teraz mam dobry plik data poniewaz nie dostaje juz dc ,bot mi jako tak chodzi tzn dziala dojscie na respa , uzycie return scrola.

Ale nie widzi mi skili , nie moge nic zaznaczyc tzn moge sobie wybrac zeby np podnosil mi jakis eliksir ale nie moge zaznaczyc tego "ptaszka".

I w żadnej opcji nie moge nic zaznaczyc.

Działają mi tylko przyciski start stop i return scrollw

I gdy tylko nacisne "start bot" to uzywa mi return scrola .. nawet jak nagram sobie dojscie na respa to idzie mi do depo i tyle..

Mam najnowsza wersje bota.

Opublikowano

jak wlaczam loadeta potem bota to w bocie wyskakuje mi Cannot connect to the bot server Please try againe later

A wie ktos jaki jest IP servera MysticSro i gdzie go wpisac ? :D

18706.png
Opublikowano

Jesteście dziwni, ciężko Wam pobrać nowy plik xBot.exe z tego samego tematu na forum bota. Jakoś wszyscy zza granicy łączą się normalnie, oczywiście tylko Polacy są tak leniwi i wolą lamentować na mpc...

Opublikowano

To masz problem, bo wszystkim innym działa.

Opublikowano

@

nestle

Ok, teraz mam dobry plik data poniewaz nie dostaje juz dc ,bot mi jako tak chodzi tzn dziala dojscie na respa , uzycie return scrola.

Ale nie widzi mi skili , nie moge nic zaznaczyc tzn moge sobie wybrac zeby np podnosil mi jakis eliksir ale nie moge zaznaczyc tego "ptaszka".

I w żadnej opcji nie moge nic zaznaczyc.

Działają mi tylko przyciski start stop i return scrollw

I gdy tylko nacisne "start bot" to uzywa mi return scrola .. nawet jak nagram sobie dojscie na respa to idzie mi do depo i tyle..

Mam najnowsza wersje bota.

Nestle jeśli mógłbys mi pomoc z moim problemem to było by fajnie.

Wiem ze masz duzo pracy nad botem i do tego pewnie wiele osob pisze do ciebie w sprawie bota ale jak znajdziesz chwile czasu to przeczytaj moj post;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...