Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exvsro ma pliki vsro ale jakie ip serva to nie wiem jak dodaje do loadera sro clienta to error madia pk mam

evx ma pliki black rogue wiem bo sam tam gram i używam srokinga...

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz klienta z jakimis przeróbkami w media.pk2 albo 12 lub 13 dg musisz zrobic plik za pomoca xbot.pk2 moze to pomoze

I ściagnij jeszcze najnowsza wersje bota jak nie masz

Opublikowano

Nowa wersja na forum (naprawia błąd z inventory peta).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Zmień IP servera w settings.xml i zacznij czytać oficjalne forum, bo zadajesz pytanie, na które już nie raz ktoś odpowiedział.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Zrobilem plik data.db do Glory Sro. Niby wszystko ok ale plik wazy 1,6 mb. A ludzie wstawiaja troszke powyzej 4 mb... ten plik data trzeba jakos skompilowac jakims programem czy jak?

@edit

ok problem rozwiazany ;) wystarczylo sie dostosowac do nieco poszerzonego tutka: http://xsro.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=328

a co do bota chodzi coraz lepiej... rzadko sie crashuje (najczesciej przez to ze cos tam mu grzebie xD ). Zbiera wszystkie soxy lecz niektorych mobow nie widzi np. na 122 lvl, ale sadze ze to tylko kwestia czasu ;) tyle zauwazylem u siebie... pozdro

Opublikowano

@nestle

Ok, teraz juz mam dobry plik data poniewaz nie dostaje juz dc bot mi jako tak chodzi tzn dziala dojscie na respa , uzycie return scrola.

Ale nie widzi mi skili , nie moge nic zaznaczyc tzn moge sobie wybrac zeby np podnosil mi jakis eliksir ale nie moge zaznaczyc tego "ptaszka".

I w żadnej opcji nie moge nic zaznaczyc.

Działają mi tylko przyciski start stop i return scroll.

Mam najnowsza wersje bota.

Opublikowano

Ja się dalej zastanawiam czemu nie mam żadnych skilli. Okienko do wyboru skilli jest kompletnie puste i nie mam jak ich dodać. Kiedy chciałem przetestować czy bot mi działa na zwykłym expieniu to używał tylko 1 skilla i zanim zaatakował innego mobka to czekał aż ten konkretny skill się załaduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...