Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nestle mam pytanko mam wyłączonego peta ale mimo wszystko zaraz po zalogowaniu dostaję DC czasmi jest wszystko ok odpala się normalnie a teraz znowu nie działa masz może jakiśpomysł co może być przyczyną tego problemu ?

Z góry dziękuję za pomoc ;)

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

hehe... mnie tam wszystko pieknie dzialalo ;))

tylko problem jest z serverami , co troche wlaczaja - wylaczaja , nie wiadomo oco chodzi ( DuckRoad )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niech mi ktos napisze jak mam uruchomic tego bota. Wpisuje port 17000 wybieram launch i mam errora ALO CCD 9 .Może cos źle ustawiłem z góry dzęki.

Opublikowano

mam wpisane wszystko jak powinno być dodam ,że gram na hellroad inni tam pomykaja na xbocie a ja nie mogę go nawet odpalić :(

Opublikowano

No ja mam problem z DuckRoad, wpisuje w settings.xml to samo ip które pojawia mi się w edxLoaderze, a nadal nie mogę uruchomić. Tylko raz mi się uruchomiło na innym ip do duckroad.

gaag.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pragnę ogłosić, że xBot niebawem wraca w nowym, lepszym wydaniu ^^.

Naprawiony pickup, dodane auto-alchemy, party system, clientless (wyświetlana captcha, więc można się bez problemu logować), naprawiona masa innych bugów.

Bot jest już o wieeele bardziej stabilny, można nim spokojnie bocić multum godzin.

Dodane także poruszanie się koniem, speed drugi, naprawiony pickup, naprawiony repot (bot dopasuje się do różnych privów i rozstawionych tam itemkach u npc).

Działa już także 12 i 13D. Przebudowane zostało także GUI bota, jest on jeszcze bardziej przejrzysty. Działają także cave'y.

W planach jest także dodanie nowych urozmaiceń, które wzniosą bota na jeszcze wyższy poziom :).

To wszystko oczywiście znów za darmo, jednakże tym razem jedynie przez pewien okres - następnie wymagana będzie symboliczna miesięczna dotacja, która na pewno nie uderzy w żaden portfel :).

Podsumowując - poświęciłem ostatnio dużo czasu i bot naprawdę prezentuje się już przyzwoicie (przerwa spowodowana była maturami i innymi ważnymi dla mnie sprawami).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

fajnie, fajnie. Tylko mimo tego całego update i tak wszyscy będą dalej korzystać z cracka mBota. no i donate, nawet symboliczne - i tak odstrasza, skoro ma sie całkowicie darmową alternatywe.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta twoja strona dziala wogole ? jak z tego pobrac najnowszego bota. tam nigdzie nie ma pobierz ni nic podobnego tylko same reklamy . pomocy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie crashuje, poprawiony unstuck, pickup, logowanie clientless (trzeba wpisać captche), działający tablet filter, pk2 builder wbudowany w bota, używa universal pilli, naprawiona masa błędów, logowanie poprzez użycia konta z forum (nie trzeba już posiadać dodatkowego), używanie konia, speed drugów oraz cała masa innych poprawek i nowości, najlepiej samemu sprawdzić :).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Testuje już 2 dzień, jak na razie tylko jedno DC z mojej winy :s. Polecam na prawdę, bot jest świetny, wymaga jeszcze tylko kilka poprawek, ale myślę, że zastąpi w większości mbota :)

/gif

Opublikowano

Moim zdaniem bot przebija lekko mbota , a po kilku poprawkach dobije nawet do poziomu sbota . Tak dalej gratuluję ci nestle.

Opublikowano

Może ktoś napisać jak włączyć tego bota na Zeusie? Data.db mam zrobione, ale nie chce mi połączyć bota z grą.

@Edit

Nieaktualne.

Jakby ktoś też nie był pewien jak to skonfigurować, to na forum xBot-a jest tutorial.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nestle po co zabierasz sie do czegos czego nie jestes w stanie osciagnac ten bot to istny shit z dnia na dzien wiecej bugow ten bot nigdy nie bedzie prawidlowo dzialal jak na moje to ty jestes najglupszy na tym forum :)

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

iście ambitny post.. Pozdrawiam serdecznie, spróbuj sam zrobić coś takiego:). Report

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...