Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@/up

To może byś to usunął a nie bez sensu każdy czyta >.>

@top

Czekam na "fajne" funkcje których mbot nie ma :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Witam ja gram na Glory Rome wlaczam silka przez loadera. Pokaze sie sro_client i nic pozatym sie nie dzieje. Jakies propozycje?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

ja nadal mam crashe ;/ "program przestal dzialac". No mam najnowsza wersje bota. Plik data kopiuje do folderu "Data". W loaderze wszystko dobrze. w bocie jestem zalogowany. Wiecie o co moze chodzic?

Opublikowano

To wynika z tego, że nie chce Wam się czytać tematu z downloadem bota na oficjalnym forum,gdzie do ściągnięcia jest plik xBot.exe, który ten błąd naprawia.

Tylko to jest Waszym błędem i tylko pobranie nowego pliku to rozwiąże. Ale komu tam chce się czytać forum - najlepiej tylko napisać,że nie działa.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Właśnie o to chodzi ze ściągnąłem i podmieniłem ten plik i nadal mam to samo, forum odwiedzam i czytam na bieżąco, nie jestem aż tak leniwy ;)

Opublikowano

Nestle jak ty z nimi wytrzymujesz ? Odwieczne pytania CZy działa na serverze ......... / Mam crash / Nie czyta skilli / C9 / Itd ..... W folderze Bugs zapisuje kazdy problem po prostu wysyłajcie do Nestle pliki w nim zapisane.

Opublikowano

to popros kogos, kto gra na tym serwie, zeby ci data.db podeslal... kombinuj... mi sie tez duzo dziwnych rzeczy dzieje... np... kiedy zalozylem nowego chara, 1 lvl.. potem wbilem na niego przez bota, to wszystko smiga... tylko skilli nie czyta... nawet po teleporcie... grab pet nie crashuje przede wszystkim... a kiedy wbijam na swojego chara, to po kliknieciu na postac crash i dc.... wystawilem juz raport z bledem na forum, czekam teraz tylko na poprawe tego bledu... swoja droga, fajnie bot sie zapowiada.. ale poki co, to sporo bledow jeszcze jest..

Opublikowano

Nestle uspokoj sie. Wchodze na forum co chwile. Pytam... Kombinuje...Bugi Ci wyslalem. Robie co moge ale ja nie umiem programowac i sie na tym nie znam. Lubie silka ale nie mam az tyle czasu ani cierpliwosci zeby ladowac 24/7 recznie. Dzieki mega za bota ale no crashuje mi sie od pierwszej wersji, a mam aktualnego bota ze wszystkimi plikami. Nawet serwer zmienilem bo sadzilem ze data.db jest zle zrobione pod atomixa ale nadal to samo lecz rzadziej...

Opublikowano

Przepraszam Was bardzo za to, że mam życie prywatne i nie tracę po 20 godzin dziennie na coś, z czego i tak nie mam żadnego pożytku bo nikt nie pomyśli o jakiejś dotacji. Każdą wolną chwilę poświęcam na bota a jeszcze masz do mnie jakieś pretensje...

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Nie no sory nie chce sprzeczki. Szczerze? chetnie bym Ci dal gdybym sam mial ;/ nawet na piwo sam nie mam... Ja naprawde jestem pelen podziwu dla Ciebie no ale bot nadal czasem sie crashuje.

@Edit

@down 2x

Na to mama daje :D

Opublikowano

nestle... nie obraz sie, ale to, ze zalozyles sobie, ze bot bedzie darmowy i dzieki temu ludzie beda wysylac ci dotacje za dobra robote, jest troche naiwne... odwalasz naprawde kawal dobrej roboty, i chwala ci za to... ale mysle,ze jesli ktos nie chce wydac 10 czy 20 zeta na m bota, to szuka bota, zeby za niego nie placic... chyba,ze odjebalbys takie cudo, ze uzytkownicy mbota cisneliby go w kat..:)

Opublikowano

czy bot jest wyłączony znowu? , dopiero z ciągnąłem wszystko i nie wiem niby wyskakuje że jest ofline bo bot się nie łączy z server bot. czy coś nie tak robię? 25 był wyłączny czy jest znowu off?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

siemka,

po kilku minutach expienia wyskakuje mi , ze xbot przestal dzialac ...

w folderze Bugs - jest takie cos :

OnAttackException:

Source array was not long enough. Check srcIndex and length, and the array's lower bounds.

Packet data : [b070]

01 02 30 02 00 00 00 1A CA 36 00 0A 5D 07 00 55 3E 37 00 01 02 01 55 3E 37

00 80 01 33 01 00 00 00 00 00 08

### Please upload this file to http://xsro.org/foru...ewforum.php?f=6 so we can fix this bug together! ###

Dziekuję =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...