Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum nowa wersja.

Bula, daj się zalogować na konto albo wyślij ten cholerny folder Bugs, a naprawię to...

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

panowie ja mam pytanie z innej beczki ; w loaderze mam zaznaczone IP 127.0.0.1 i port 1700 i naicskam lunch i blad c9,a jezeli zmienie ip i port na (atomix) 66.71.242.2 i port 15779 to mi sie loguje do gry ale nie widzi postaci,cos u mnie jest nie tak ? pomoze ktos pls ? ;>

@edit:

mialem poblokowane porty systemie O_o ;) juz jest ok

Opublikowano

Byloby juz dobrze, bo boce bez avka itp., ale niestety bot crashuje po kilku minutach expienia (okienko "wyslij raport o bledach"), byloby fajnie gdybys to naprawil, bo naprawde bot jest swietny :)

Opublikowano

Robie wszystko tak jak jest w tym tutorialu, nie wiem co dalej, mam pobrać bota a następnie wrzucić go do tych plików z Media.pk2?

zrobiłem tak i wyskakiwał błąd z serwerem xsro, proszę o pomoc

Opublikowano

Na forum jest nowy plik .exe, ponieważ zmienił się adres IP bot servera. Czytajcie proszę oficjalne forum, po to ono jest...

Opublikowano

Nowa wersja na forum. xBot powinien już widzieć skille :).

Opublikowano

Probowalem instalowac zgodnie z filmikiem zamieszczonym przez nestle doszedlem rozpakowalem pk2 ale potem nie moge znalezc media pk2 i dalej stoje moze ktos pomoc po kolei co zrobic. Pozdro

Opublikowano

A ja mam najciekawsze pytanie, mianowicie mam edytowanego media pk przez arabow xD

pare dodatkow i chcialem spytac czy to moze powodowac jakies spiny z botem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...