Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, niby serwer odpala się ok, ale niestety w cliencie po wpisaniu danych wyskakuje "błąd połączenia z serwerem" zmieniłem oczywiście w plikach na moje ip itp (na poprzednich plikach działało). Co może być nie tak? Przy statusie serwera nie piszę np (normalny) tylko CH1 ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurdę.. mam nadzieję że te pliki v2 będą miały to all co nie ma teraz tutaj. czyli to co miało być ale nie jest.. ;p

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Napraw bugi i frytki do tego?

Nie powienem nawet dawać tego na to forum, no ale musiałem żeby udowodnić że to moja praca, bo wiadomo było że takie newbe będą mi spamiły. Nie ogarniasz plików, jesteś zbyt leniwy żeby poprawić niedoróbki to stawiaj serwer na rainie. Ja Wam dałem świetne pliki, ale nie oczekujcie, że będę za Was robił serwer.

sygnatura2.png

Bywalec
Opublikowano

Jbc. tamte moje pliki mob_proto są dobre przed chwilą na nowa założyłem serwer na tych plikach z tym moim mob_proto i wszystko ładnie działa.

Mam problem jak przenoszę zwykłą zmianę bonów i 6-7 bon na item i zmianki to pojawia się chiński komunikat i nie mogę bonu dodać. Mam ustawiony flag 20 myślę ,że to przez to jak w myślicie proszę o pomoc ! jaki powinien być flag?

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

UP@ Flag jest od złączania Przedmiotów <_< pod ucz się na tutach może coś z ciebie będzie Wystarczy wykasować 6/7 :P

393.jpg

Opublikowano

Mam problem, niby serwer odpala się ok, ale niestety w cliencie po wpisaniu danych wyskakuje "błąd połączenia z serwerem" zmieniłem oczywiście w plikach na moje ip itp (na poprzednich plikach działało). Co może być nie tak? Przy statusie serwera nie piszę np (normalny) tylko CH1 ...

Niestety na tych pliukach mamy inny port logowania 11002 na 18001 to moze jest problem .. ;]

Opublikowano

@Qentinios

nie wiem co jest ale zobaczyłem... że maska uczuć nie działa -.- zakładam ją, potem biorę byle jaki taniec i jakiś chinski komunikat pisze na czacie i nie tanczy.. zadna emocja nie działa.. wiesz może co jest grane bo pierwszy raz mam tak ;(

Jbc. tamte moje pliki mob_proto są dobre przed chwilą na nowa założyłem serwer na tych plikach z tym moim mob_proto i wszystko ładnie działa.

Mam problem jak przenoszę zwykłą zmianę bonów i 6-7 bon na item i zmianki to pojawia się chiński komunikat i nie mogę bonu dodać. Mam ustawiony flag 20 myślę ,że to przez to jak w myślicie proszę o pomoc ! jaki powinien być flag?

te twoje mob_proto jest też zbugowane.. niektorym mobom ustawiłeś dam_multiply na 0 i się cieszysz... ja 1 lvl ide na new moby to mi po max 500hp biorą...

Opublikowano

daj pliki na dedyka

Te pliki równie dobrze możesz wrzucić na dedyka. Tylko radzę zmienić game.

to fakt :)

nawet ten beznadziejny dedyk Reactivemt2 ma te zajebiste pliki :)

po paru poprawkach, dopieszczeniach będzie git.

pozdr.

Opublikowano

@ Sprite co tutaj widzisz bardziej zajebistrzego od Map Itemki ? lepsze są własne :D Właśnie regen.txt robie do zoombie :P

393.jpg

Opublikowano

@Qentinios..

nie działa maska uczuć(wiesz możę czemu :P ) i na bagnach mam czarne tekstury.. rozmazuje mi się wszystko..

@EDIT

już działa maska uczuć(nie wiem co było wtedy, że nie działała)

Opublikowano

Witam mam pytanie czy na tych plikach dam radę postawić serwer hamashi dla jednej osoby (mnie) do testów ????

Moje parametry

Procek 2,4 GhZ

Ram 768 mb

I bym prosił o podanie linku do tut-u jak postawić serwer na localhoscie

Opublikowano

@up

dasz radę...

Opublikowano

działa komuś mapa STARE BAGNO na tych plikach -.- ? to znaczy czy ma tekstury??? bo u mnie jest całe czarne i się rozmazuje...

ODPOWIEDZCIE .

Opublikowano

@up.. aa.. a ty chcesz dac 768MB ramu na maszyne czy tyle masz w kompie? jak tyle masz w kompie to chyba nie ustawisz :(

QENTINIOS..

a może dasz mi swoje odpowiednie pliki z pack żebym miał tekstury na bagnie?

Opublikowano

to daj na maszyne 350-400 ram.

Opublikowano

@up

na youtube masz poradniki.. a servera hamachi nie można zrobić na loopback.. jedynie bez hamachi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...