Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o autora tematu o jego usunięcie , bo już żygać mi się chce jak widze ile już dedyków jedzie na tych plikach ... 0 samodzielności tylko na gotowcach jadą ...

rozumiem gdyby wziąść pare rzeczy ,ale nie od razu gotowce... , wystarczy że reactivemt2 jedzie na tych plikach , ale nie już każdy hamak i dedyk .

@down

wg. ciebie mój post był bezsensowyn ? zobacz co się tu dzieje co raz więc gotowców na tych plikach stoi. Gdyby ich nie było , mniej serwerów byłoby , ale za to dobrych , a nie gotowców które po max tygodniu padają bo jest pełno bugów np. Fabonia , niby taki kox serwer ,a jak wbiłem na serwer to klient gotowiec , quest na start nawet nie zmieniony ... i jeżeli nadal uważasz że lubisz serwery które różnią się tylko nazwą i expem to prosze.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

prosze o autora tematu o jego usunięcie , bo już żygać mi się chce jak widze ile już dedyków jedzie na tych plikach ... 0 samodzielności tylko na gotowcach jadą ...

rozumiem gdyby wziąść pare rzeczy ,ale nie od razu gotowce... , wystarczy że reactivemt2 jedzie na tych plikach , ale nie już każdy hamak i dedyk .

i po co nabijasz sobie posty bez sensownym postem -.- ;] ? autor je specjalnie wrzucił i je nie usunie.. a tak nawiasem to jak by je usunął z MPC to kolejny user by wrzucił i napisał by zamiast pliki by qentinios to pliki by (swoja nazwa na MPC)...

@PavloX

masz server na tych plikach? jak tak to działa ci bagno? tzn. czy na tej mapie masz tekstury?

PS. komu działa bagno na tych plikach i bagno ma tekstury?

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pomogę przy stawianiu servera hamachi / no hamachi / dedyka

Co oferuję?

-pomoc przy tworzeniu clienta

-pomoc przy tworzeniu strony www

-pomoc przy edytowaniu plików

-Znajomość na plikach 2008 i 2010

-Utrzymanie / pilnowanie servera

-Dużo czasu

-Wszelki kontakt na skype/gg/ts/team viewer

-Opanowana ortografia w 98% . ^^

Czego wymagam?

-Adminów 15lat+ którzy nie będą rozdawali itemków graczom

-Admina który przeznaczy na server więcej niż 2gb ramu oraz ma dobry internet & procesor

-Admina który ma dużo czasu na poświęcenie dla servera lub admina który może zostawić włączony komputer na cały dzień (aby server działał)

-Rangi [GA] wraz z wszystkimi prawami na serverze (imperion czy tam imperiator) coś takiego w navi :P

-Opanowana ortografia.

Lecisz na taki układ? :D

pisz GG: 40513621

pisz PW: Na forum mpc.

Opublikowano

@up

to zmien dam_multiply

;p

PS. da ktoś odbugowane mob_proto? tzn. żeby mobki biły ok. tyle co na reactivemt2...

@EDIT

działa komuś bagno na tych plikach? tzn. czy ma ono tekstury?

Opublikowano

Ja nie moge na jakie to SF ? na badara nie moge bo w VB jakis error a na 2010 rozwalaa serw

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Działa komuś bagno na tych plikach? ma o no tekstury??????????????

Opublikowano

@Qentinios

29 stycznia(jutro,patrz na daty) niedziela i obiecałeś że mi swoje pliki z pack wrzucisz te odpowiednie żebym mial tekstury na bagnie ;p

PS. ma ktos odbugowane mob_proto na te pliki serverowe? żeby exp/dmg/hp mobkom itd. były podobne do servera ktory ukradł te pliki czyli reactivemt2?

Opublikowano

@up

pisz pw ;p[

Opublikowano

@Qentinios

dziś niedziela -,- ... z niecierpliwością czekam na pliki z działającymi teksturami bagna.. obsypię cię lajkami()

Opublikowano

Witam zrobiłem serwer na twoim gotowcu dokleiłem go do badara 2010sf all ładnie działa ponaprawiłem kilka bugów itp. tylko 1 problem (oczywiscie juz po prezce na mpc ponad 150 kont na serwerze 30-50 osób online i co jakiś czas pojawia mi się taki błąd :

312wl.png

Uploaded with ImageShack.us

Po pojawieniu się tego błędu serwer się jakby wyłącza i bez reboot-a włączam poprzez /start i nadal działa nie wiem po tej adnotce w ss pada logowanie . pomoże ktoś?

oynk.png

Opublikowano

@up

własnie też tak mam !!! :((( i też nie mogę tego naprawić.. dopiero po /start działa

dołączam się do twojego pytania.

@EDIT

qentinios.. dzis niedziela :D pliczki z poprawnymi teksturami mapy STARE BAGNO miałeś mi dać... ;(

Opublikowano

Krótko mówiąc coś poważnie namieszałeś. Najczęściej po edycji serwerowego map tak się dzieje. Możesz dać systerr/syslog w spoilerach, może coś się z nich dowiemy

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja też swoje wrzucę. Dopiero co wróciłem :P

Dam edit kiedy się uploaduje.

Edit.

http://www.speedysha.../UmD8E/pack.rar

bagna? juz zasysam i lookam :) napisze czy bedzie dzialac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...