Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

muzin

Te 2 wyglądają poważniej. Ale oczywiście mogłem dużo przeoczyć przy tak ogromnym pliku..

SYSERR: Jan 29 18:53:18 :: RunState: LUA_ERROR: [string "levelup"]:10: attempt to concatenate field `level1' (a nil value)

SYSERR: Jan 29 18:53:18 :: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest levelup.start letter

SYSERR: Jan 29 18:15:34 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Ľş°řŔűŔ¸·Î ĽÓĽşŔĚ Ăß°ˇ µÇľú˝Ŕ´Ď´Ů";

Masz błąd w queście levelup.

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam pobieram klienta idzie ok, lecz gdy pobieram pliki serwerowe przestają się pobierać gdzieś koło 1 mb ;/ Dacie od nowa linka na speedyshare? Lub hotfile? Prosiłbym też o linka do dll na bug fixa oraz game 2019.

Z góry dzięki.

PS. Linki prosił bym na PW. Lub pod spodem :)

Opublikowano

Witam pobieram klienta idzie ok, lecz gdy pobieram pliki serwerowe przestają się pobierać gdzieś koło 1 mb ;/ Dacie od nowa linka na speedyshare? Lub hotfile? Prosiłbym też o linka do dll na bug fixa oraz game 2019.

Z góry dzięki.

PS. Linki prosił bym na PW. Lub pod spodem :)

Ludzie pomóżcie teraz to nawet 66 mb się pobrało clienta i stanął nie pobiera się piszę ,że jest pobrany HELP!!!!!

Opublikowano

@UP dzięki za questa -zaraz sprawdzimy czy o to chodziło :]

@2UP jeżeli masz pisać takie coś to wyjdź naprawde wyjdź pliczki są niedopracowane ze względu na poganianie ze strony serwera Reactive czy jakoś tak a ponaprawiać umiemy je sami

oynk.png

Opublikowano

patrol: ej qentinios..

qentinios: słucham ;p ?

patrol: dzialaja mi bagna czaisz?

qentinios: nom fajnie :)

patrol: masz like :)

qentinios: dzieki

patrol:a teraz dasz mi mob_proto odbugowane ? server zrobiony w 99 % tylko mob_proto musze i zapowiedz daje :)

qentinios: tak dam ;pp

patrol: ok to like tez dostaniesz

PLS :P

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Juz jest ok potrzeba tylko new linka do bugfixa i serwer prawie gotowy;). Więc jeśli ktoś ma i moze dać np. Na speedyshare to będę wdzięczny Czekam!;)

Opublikowano

@up

do bugfixa mob_proto..? nie polecam.. mobki bija po 0-50 hp.. 1 lvl nawet mumie/riper itd po 5hp ze skila bija.. te mob_proto jest gorsze niz tamte xD ;p

kto jest ,,za'', aby qenti dal swoje mob_proto :) ?

ja

Opublikowano

@Qentinios

Wszyscy(chyba) chcemy żebyś zrobił RE-UP plików + dał swoje mob_proto :) byśmy byli wdzięczni + bardzo dużo lajków by poleciało...

Opublikowano

@up

to zrób mi takie mob_proto na server medium/easy...co bossy biją z umiarem... a hp sam z edytuje.

Opublikowano

Przesuń przecinek w mob_proto..tak jak przedmówcy się wypowiedzieli-10 min roboty! Bez przesady,takie pliki byście robili latami i jeszcze wam mało :x Żałosne.

Opublikowano

Zrobiłem server na tych plikach ale nie Widac moobow ani NPC... ani nie ma nowych broni itp... a tabelki sa sprawne mozecie jakos pomoc?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Przesuń przecinek w mob_proto..tak jak przedmówcy się wypowiedzieli-10 min roboty! Bez przesady,takie pliki byście robili latami i jeszcze wam mało :x Żałosne.

jak przesunac..? w dam_multiply? to ja wiem ale nie mam czasu żeby tyle mobom pozmieniać dmg.. i jeszcze exp.. bo jak zrobilem szamana 1 lvl to do 8 lvl expilem na psach bo na wilkach cofalo exp.. ja bym to zrobił ale za dużo roboty :( a chce miec gotowe bo chce dac zapowiedz juz !!!!!

QENTINIOS daj nam swoje mob_proto pliska ;P

@EDIT

kto mi da odbugowane mob_proto(bardzo dobrze ustawione hp mobkom,ustawione obrażenia co nie biją za dużo i za mało tylko z umiarem(średnio),regeneracja mobkom(szczególnie bossom)

kto mi da takie mob_proto poleci z 10-20 lajków...

Opublikowano

Patrol ja z tobą nigdzie tak nie rozmawiałem ^_^ może ktoś się pode mnie podszywał.

Tam gdzie masz w mob_proto w dam_multiply trzy cyfry np 317 zmień na 3,17 ;) a np 26 na 2,6

sygnatura2.png

Opublikowano

Witam da ktoś nowego re-up linka do bugfixa i game 2019 oraz czy mogli byście dać te mob_proto zrobione będę wdzięczny.

Z góry dzięki.

Zwracam się szczególnie do quentiniosa , innych użytkownik co się na tym znają, Lub mają te pliki.

:)

Bardzo was o to proszę!!!

Opublikowano

Pobierajcie z hostów depositfiles i wupload, na razie działają.

muter81, korzystasz z mojego klienta? sprawdź czy po przyzwaniu nowych mobów np /m 16081 masz jakieś błędy w systerr.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...