Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam dosc nietypowy problem:gametar.gz,archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone.Jesli ktos by mi zrobil calutki ten server zaplace doladowaniem 25673304 moje gadu :P.Pozdrawiam Elex.Oczywiscie przez team viewer.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie:

Gdzie dropią te pięczęcie nowyech wierzchowców?(normalne,cienia,lodu i te nowe typu zebra ogier itd)???

mam problem:

obrazki logowania są całe czarne i zjeba** interface jest... zamiast napisów to jakieś kwadraty.. wyglada to tak jak by mapa nie miała tekstur to tak samo wyglada

Mapa BAGNO nie ma tekstur...(HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Mam pytanie:

Gdzie dropią te pięczęcie nowyech wierzchowców?(normalne,cienia,lodu i te nowe typu zebra ogier itd)???

mam problem:

obrazki logowania są całe czarne i zjeba** interface jest... zamiast napisów to jakieś kwadraty.. wyglada to tak jak by mapa nie miała tekstur to tak samo wyglada

Mapa BAGNO nie ma tekstur...(HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

(ma ktoś odbugowane mob_proto co mobki biją nie za dużo i nie za mało?)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam pytanie:

mam problem:

Mam pytanie:

mam problem:

Dobra spokojnie czlowieku nie spam po 20 razy tym swoim "pseudo" bledem. Problem masz z teksturkami tak? Masz zlego klienta albo cos zle wgrales. Root musisz miec z klienta od Qientego inaczej nie bedziesz mial tych 80% mapek.

Pozdrawiam.

61093c6efb.png

Opublikowano

Place doladowaniem,jesli ktos mi zrobi te pliki wgra przez Team Viewer,aby byly bez bledow.Server juz zrobielm pozostalo tylko wgrac./moje gg 25673304

Opublikowano

ej

Dobra spokojnie czlowieku nie spam po 20 razy tym swoim "pseudo" bledem. Problem masz z teksturkami tak? Masz zlego klienta albo cos zle wgrales. Root musisz miec z klienta od Qientego inaczej nie bedziesz mial tych 80% mapek.

Pozdrawiam.

jak root muszę zmienić?! czyli root mam wziąść z clienta qentiego ?

@EDIT

gdy zrobilem 2 konta.. poszlem na OX i wybralem Losuj Pytanie... i na say pokazalo się :

Wystąpił błąd( o co caman?!)

Opublikowano

Jesli pisze conecction refused to server uruchomilem?I pytanie mam gdzie zmienic ip pobralem klienta w serverimfo py wybralem swoje ip z hamachi cztli 5.2.1.70 nie dawalem koncowki 100 otworzylem auto patchera i pisze mi zle haslo wpisuje normalnie rain 12345.Pozdrawiam

Opublikowano

@Elexek

na gg napisze ci ok. 21-22 godziny

Mam pytanie..

np pieczec smoka to ona jest bodajze od 215 lvl.. to jak zmienic lvl zeby np. 1 lvl mogl uzywac tych pieczeci nowych wierzchowców? w quescie?

Bywalec
Opublikowano

Bugfix na wieżę demonów:

Otwórzcie plik Config w channel99 i dodajcie index 66 w ten sposób:

MAP_ALLOW: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 42 66 81 110 111 113 114 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 181 182 183

Zrobione efekt: DT dalej nie działa co poradzić ?

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

co zrobić zeby działała handlara, dill broniami i zbrojami ? bo działają tylko bracia dillów bronią i zbroją..

a co do pliczków ZAJEBISTE

własnie zrobiłem już wszystko, pozmieniałem passy, teraz tylko zapraszac ludzi do gry . ;d

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

ja mam problem :(

gdy wchodze na bagno nie ma tekstur :( całe czarne..

(PS.powie mi ktoś czy na nowych mapach respią się jakieś bossy?, np. minotaur itd?)

Opublikowano

@4h4

zobacz czy na pewno Ci się uruchamia ten channel99, sprawdź czy nie ma na nim więcej niż 32 mapy, zobacz czy na pewno dodałeś te 66, sprawdź czy na pewno działa quest na wieżę, a może zapomniałeś zrestartować serwer?

@MarVexify

Max lv na tym dziurawym pliku game co jest w paczce to 175, i do takiego poziomu był przygotowywany serwer, z myślą powiększenia go później do 225.

@insid1e

Wszystkie npc powinny działać, spróbuj w bazie naprawić wszystkie tabelki. Zrób sobie wcześniej ich kopię.

@PaTrOL_

Rozpakuj OutdoorB2 i zamień w piku setting B2.msenv na np monkeydungeon_04.msenv

@PavloX

Ta bagno będzie działało o ile nie wykasowałeś environment lochu małp :D

sygnatura2.png

Opublikowano

@4h4

zobacz czy na pewno Ci się uruchamia ten channel99, sprawdź czy nie ma na nim więcej niż 32 mapy, zobacz czy na pewno dodałeś te 66, sprawdź czy na pewno działa quest na wieżę, a może zapomniałeś zrestartować serwer?

@MarVexify

Max lv na tym dziurawym pliku game co jest w paczce to 175, i do takiego poziomu był przygotowywany serwer, z myślą powiększenia go później do 225.

@insid1e

Wszystkie npc powinny działać, spróbuj w bazie naprawić wszystkie tabelki. Zrób sobie wcześniej ich kopię.

@PaTrOL_

Rozpakuj OutdoorB2 i zamień w piku setting B2.msenv na np monkeydungeon_04.msenv

@PavloX

Ta bagno będzie działało o ile nie wykasowałeś environment lochu małp :D

czyli mam rozpakowac OutdoorB2 i zamiast setting B2.msenv zmienic nazwe na monkeydungeon_04.msenv?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...