Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, ale nie ma tego linku do game 2019 ;// Jest w jak zrobić serwer od Szymcia ale ja nie mogę pobrać już tego Game 2019. ;//

Dacie link do game 2019 ?

Nie czytałem dokładnie ale co trzeba w locale zmienić? Coś o tym pisaliście... W tym temacie

Aha prosiłbym jeszcze o sprawny launcher którym uruchomiłbym klienta.

Opublikowano

Quent ostatnio podałem ci syserr i syslog abyś powiedział co jest z padającym logowaniem stwierdziłeś iż jest to plik leveup.quest wysłał mi go użytkownik npc wkleiłem trochę się to uspokoiło lecz nadal wywala aa i prosiłbym o mob_proto odbugowane ponieważ na mapie zombie jest tak dużo yang że serwer laguje się .

oynk.png

Opublikowano

Witam,

Już nie trzeba Game właśnie je pobieram. Teraz prosiłbym o wyjaśnienie mam wgrywać pliki by qunetinios tak jak dał w instrukcji? Czy Tak jak napisał szymcio?

Aha i jak dodać mapy do pt ? Np. takie bagna bo zmienie pack który dał quentinios, żeby były Bagna.

Prosiłbym też o texturki takie jak są na denmark mt2 tylko texturki na inny wygląd tego ekwipunku (ikonki) , Jak się dodaję pkt umiejętności to jest taki + zielony. Wiecie o co chodzi tylko to ponieważ mapy muszą mieć inne texturki które dał quenti.

Z góry dzięki Czekam:)

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić game 2019r na jakiś hosting ? Ponieważ wygasł on na każdym z tego tematu ( http://www.mpcforum.pl/topic/432765-fixwyl-sie-serwer-na-plikach-2010-lub-starych-game-no-problem-zajrzyj/ ) . Byłbym wdzięczny .

~~ Za pliki oczywiście 'lubie to '

,,Od czasu do czasu warto uciszyć własne ego i posłuchać tego,co chcą powiedzieć nam inni.. ''

Opublikowano

no Qentinios, zgadzam się z PaTrOL_ jak byś zrobił re-up tych plików to bardzo dużo by lajków poleciało. Lub jak byś wstawił dobrze zrobione mob_proto oraz item_proto czy jakoś tak na system ulepszeń, bo nie dokońca działa. I zamiast mówić co i ile czasu to zajmuje, to zrób sam, bo np niektórzy mogą nie wiedzieć jak to naprawić i wgl. Wszystko działa jak należy i jeszcze ten gość co teleportuje, to działa tylko co 2 tp nie wiem czemu, jak byś mogł to napisz jak to naprawić.

Opublikowano

@Qentinios

Mam problem, wgrałem twoje pliki krok po kroku tak jak było opisane w tutku załączonym razem z twoimi plikami, klienta też zainstalowałem zmieniłem na swoje ip, ale jak chce się zalogowac wyskakuje mi błąd łączenia się z serwerem. Mógłbyś pomóc?

Z góry dzięki!

Opublikowano

dacie id tych nowyc przedmiotów

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Quentinos mam wielką prośbę postawiłem serwer na twoich plikach (Fonered-Metin Hamachi 24-7) Tylko przez błędy nie utrzymujemy tego 24-7 wysyłałem tobie już ss-a kazałeś levelup.quest zmienić zmieniłem nic się nie poprawiło mógłbyś poświęcić mi chwilkę i wbić na Team Speaka ? jeżeli jest taka możliwość napisz na pw lub tutaj a podam ci IP ts-a pokój itp.

Bardzo proszę o odpowiedź twojej strony :]

oynk.png

Opublikowano

Qentinios mam taką prośbę. mogłybś mi dać te wpisy do konsoli, w navicacie na nowe moby tzn. jak się wchodzi prawym na player i tam jest console i tam się dodaje nowe itemy, lub moby na serwer. i bardzo bym prosił o te moby co ty wgrałeś tzn. te wpisy ;d Z góry dzięki

@Edit

Dobra mniejsza z tym.... potrzebuję teraz poradnik jak zrobić tp. do nowych map u tego staruszka w m1. Co druga mapa nie działa czyli bagno i itp ;/ jak to naprawić ? ?

Opublikowano

muzin musisz kombinować. Niestety nie mam czasu.

Quen :P kombinujemy już od tygodnia ceregiele wyczyniamy no musisz pomóc bo bez ciebie nie damy rady tego ogarnąć:/

oynk.png

Opublikowano

@Qentinios

nie wiem czy to jakiś bug ale jak dodaje nowe zbroje do klienta pang i edytuje pliki msm to wcale nie widzę jej na postaci

mam tak

1328301997-U304012.jpg

Opublikowano

Witam...mam pewien problem z tymi plikami...otóż:

gdy wgrywam wszystkie pliki do filezilli (zgodnie z instrukcją), gdy włączam serwer loguje się i pisze mi conection refused... nie wiecie może jak to naprawić???

Opublikowano

Zaznaczasz all tabelki i naprawiasz

Quen. który quest odpowiada za Soen-Pyeong chciałem usunąć te jego opisy bo zrobiłem inny system ulepszeń a on źle pokazuje

oynk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...