Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi ktoś pomoże z tym bagnem!?!??!?!!? brak tekstur na bagnie i seon-hae na klasztor i bagno nie teleportuje..

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ma Bagna dlatego wywaliłem sobie a jeśli chodzi naprawiłem all tylko mam tera inny problem xDD miasto duchów nie działa o.O Teleportuje pod mape xD

393.jpg

Opublikowano

@up

ja mam taki problem.. SEON-HAE nie teleportuje na klasztor i bagno i na bagnie nie ma tekstur..(/go bagno i nie ma tekstur...)

CZEMU!? POMOŻE MI KTOŚ ?

Opublikowano

Te pliczki to jeden wielkie BUG... I tyle na ten temat.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Up.

Masz rację. te pliki są mocno niedorobione. Ale musiałem takie opublikować z powodu RectiveMt2, który sobie je przywłaszczał.

Do do tych wyżej, pomyślcie trochę, popatrzcie na systerr, na environment, co pluje game, i pokombinujcie, ja naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż przeglądanie cały czas tego tematu.

sygnatura2.png

Opublikowano

ja tylko napisze mojego buga i zapytam czy ktoś może pomóc Zmieniłem jedynie to że wstawiłem wszystkie mapy moje i nałożyłem na nie te nowe używając setting i ustawień w Configu mam mianowicie taki błąd przy mapie Duchów przy Teleporterze 20095 (Trudna nazwa) i teleportuje mnie tak

0117111323.jpg

Pomoże ktoś ? wiem że są złe kordy powinny być 832 0 ale przed Zmianą map działało :D

393.jpg

Opublikowano

Sprawdze zaraz dam odpowiedź - Naprawiłem dzięki bug był z tym że Namolnie pliki serverowe są tak głupie że sprawdzają w Katalogu wszystko dopiero jak nadasz prawa i prawa Folderowi jeszcze raz przekleiłem mape nadałem prawa i działa Dzięki

UP@ Co masz źle z Mob_proto mi działają moby ?

z dmg i życie bosów ? wpisz sobie komendę w mysql na Zmniejszenie DMG Min i max o 5razy i ci będzie działać na mysql zna się mój kolega tera go nie ma bo ma szkołe jeszcze :x

393.jpg

Opublikowano

Up.

Masz rację. te pliki są mocno niedorobione. Ale musiałem takie opublikować z powodu RectiveMt2, który sobie je przywłaszczał.

Do do tych wyżej, pomyślcie trochę, popatrzcie na systerr, na environment, co pluje game, i pokombinujcie, ja naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż przeglądanie cały czas tego tematu.

Wgrywam sobie je na server na plikach badara pisze ./start i jakiś błąd ./start.sh coś tam...

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

ja zrobiłem serwa na plikach mcnc.c i wszystko działa bez żadnych błędów.

pliki mcnc.c mają również wgrane apache22 co umożliwia zrobić stronke, bez piepszenia się z programami..

Wielu osobą nie działa również logowanie..

Polecam

~game 2011 by NISMO

~serverinfo generator by KaMeR1337

po rozpakowaniu root otwieracie ten generator i uzupełniacie tak jak tu:

1326800389-U509176.png

wpisujecie tam tylko

~nazwe serwera

~IP z hamachi (dla siebie .100) a dla kolegów normalne IP

~zamieniacie Login Port z 12001 na 18001

I będzie git.

Opublikowano

Widze, ze podobnie myślimy :D moje pliki są podobne gdzieś w 70 - 80% jeśli chodzi o pomysły. Hmm masz w tym odbugowanego ice_run'a? Przyznam, że na tym najbardziej mi zależy.

Opublikowano

@Qentinios

kurw& ! co ja ci zrobiłem?! innym pomagasz a mi nie.. chyba z 10 razy pisałem to samo i nie odzywałeś się.. tylko innym pomagasz.. jeżeli cię w jakiś sposób uraziłęm to przepraszam i pomożesz mi z tym bagnem?!

Opublikowano

@Qentinios

kurw& ! co ja ci zrobiłem?! innym pomagasz a mi nie.. chyba z 10 razy pisałem to samo i nie odzywałeś się.. tylko innym pomagasz.. jeżeli cię w jakiś sposób uraziłęm to przepraszam i pomożesz mi z tym bagnem?!

zack_40231_0.jpg

@top

Hmm, pacze tak se i lukam na version.txt w channel1 i tam game2455. Działa ono ci?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a ja mam takie pytanie

W pliku

Jak wgrac

jest cos takiego

Pozostałe pliki wgrywamy do katalogu / czyli do tego gdzie znajdziemy też foldery /usr, /var

gdzie mam to wgrac?

bez YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...