Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie !!! mam taki problem... mam pliki MC,NCC.PL 2010(tzw. kaszanki xD) i zrobilem je dobrze.. do ftp all wgrałem itd.. ale loguje się na server to pisze tak:

-Zostaniesz Połączony z serverem

-Jesteś Połąćzony z Serverem

-Logowanie...

i pisze ciągle logowanie.. czekałem ponad 10 minut bo myślałem że mnie zaloguje ale dalej pisało logowanie..

na stronie looknełem status i pisało:

LOGOWANIE: OFF

Świat gry: ON

Tworzenie Postaci: ON

Baza danych: ON ...

kurdę nie wiem co jest.. próbuję to zrobić od 9 stycznia ale dalej nie umiem :( dam tyle lajków ile dam rade .. proszę pomocy !

PS.mam server hamachi.. w portmapie zmieniłem port np. z 10000 na 18001 ale nie wiem czy nie powinienem dodać nowego..

jeżeli ktoś ma server hamachi na tych plikach i wszystko działa to proszę o wrzucenie np. na speedyshare swojego PORTMAPA a będę wdzięczny :)))))

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Weź se mojego Cliienta działa w 100% tylko zmień pliki root, serverimfo i odblokuj port 18001 i będzie git ;>

www.multiupload.com/8C7VRF9KB7 

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

ale co ma logowanie do clienta? status servera lezy po stronie servera chyba.. a nie po clienta.. daj mi swój portmap najlepiej zmienie sobie ip z .100 i zobacze czy działa..

Bywalec
Opublikowano

Mój port map tylko zjedź na sam dól i zapal ostatni port

DL:

www.multiupload.com/KAC3IVKULM 

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

@up

twojego portmapa za godzinę sprawdzę bo dopiero będę w domu to teraz mam inne sprawy ;p

lap lajka za wstawienie :) jak zadziała jestes boski

Opublikowano

Słuchajcie !!! mam taki problem... mam pliki MC,NCC.PL 2010(tzw. kaszanki xD) i zrobilem je dobrze.. do ftp all wgrałem itd.. ale loguje się na server to pisze tak:

-Zostaniesz Połączony z serverem

-Jesteś Połąćzony z Serverem

-Logowanie...

i pisze ciągle logowanie.. czekałem ponad 10 minut bo myślałem że mnie zaloguje ale dalej pisało logowanie..

na stronie looknełem status i pisało:

LOGOWANIE: OFF

Świat gry: ON

Tworzenie Postaci: ON

Baza danych: ON ...

kurdę nie wiem co jest.. próbuję to zrobić od 9 stycznia ale dalej nie umiem :( dam tyle lajków ile dam rade .. proszę pomocy !

PS.mam server hamachi.. w portmapie zmieniłem port np. z 10000 na 18001 ale nie wiem czy nie powinienem dodać nowego..

(QENTINIOS POMOŻESZ?)

Opublikowano

Na stronie ci pisze że logowanie off bo pewnie ma port 11002 a nie 18001, ale może zmieniłeś.

Wpadłem jeszcze na jeden pomysł. Spróbuj z inną binką ;)

sygnatura2.png

Opublikowano

z inną binką .. hmm ? ok ;) zobacze. jak zadziała to napisze...

Opublikowano

Ja mam inny błąd po stworzeniu postaci i zalogowaniu jest tak :

SS:

0113215333.jpg

i nie moge sie ruszkac :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

UP

Bo nie wchodzisz na moim kliencie i nie masz mapy handlowej, albo zamiast edytować moje root i tylko serverinfo wrzuciłeś root z innego klienta

2UP

Pamiętaj jeszcze żeby sprawdzić czy w tej innej bince pong będzie się zgadzał z game!

@Down

Polecam stąd ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/339126-dlmetin2-2010-launcher/

Ma zmienione rozszerzenie na exe.

sygnatura2.png

Opublikowano

@up

wiem że mam sprawdzic pong w bince i game..

a podasz mi jakiś link do binki bo nie mogę znaleźć(omg)... xD

@EDIT

ok pobieram binkę z tąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/369768-downloadpro-game-2011/

Opublikowano

UP

Bo nie wchodzisz na moim kliencie i nie masz mapy handlowej, albo zamiast edytować moje root i tylko serverinfo wrzuciłeś root z innego klienta

2UP

Pamiętaj jeszcze żeby sprawdzić czy w tej innej bince pong będzie się zgadzał z game!

No twojego clienta to nie mam (internet na limit trzeba oszczedzac) ;D chyba ze da mi ktos te najwazniejsze pliki z twojego klienta

ale powiedz jak zmienic zeby rozpoczynalo sie w m1 ;p

Opublikowano

@Qentinios

wgralem inna binke ale dalej tak samo

a port logowania zmienilem w plikach na stronie i pisze teraz online logowanie na stronie ale jak wpisuje /start to pyta sie ile wybrac ch ch1 czy ch1 i ch2 to ja wybieram ch1 i pisze coś start.sh a potem pisze starting ch99 /game not found(czy jakoś tak)... może to przez to?! kurdę nie wiem już.. pliki zajebis*e ale nie mogę ich odpalić!!! ECHHKRMH..

@EDIT

qentinios..

patrz.. gdy wpisuje /start to na oko gdzieś po 10 sekundach pokazuje się to co jest na ss:

http://imageshack.us/photo/my-images/14/beztytuuivk.png/

Opublikowano

Ok trybi. Tylko jakie teraz bedą mi potrzebne pliki z twojego clienta abym mial all mapy

Opublikowano

@Qentinios

wgralem inna binke ale dalej tak samo

a port logowania zmienilem w plikach na stronie i pisze teraz online logowanie na stronie ale jak wpisuje /start to pyta sie ile wybrac ch ch1 czy ch1 i ch2 to ja wybieram ch1 i pisze coś start.sh a potem pisze starting ch99 /game not found(czy jakoś tak)... może to przez to?! kurdę nie wiem już.. pliki zajebis*e ale nie mogę ich odpalić!!! ECHHKRMH..

patrz.. gdy wpisuje /start to na oko gdzieś po 10 sekundach pokazuje się to co jest na ss:

http://imageshack.us...eztytuuivk.png/

Opublikowano

@up

a wiesz jak to naprawić? może przez to nie chce mnie połączyć?

Opublikowano

ale komu? plikowi start.sh i folderowi channel99 ???????????????????

Opublikowano

jee ! pliki kozackie ! dzialaj.. zainstalowalem jeszcze raz i good !! ale... u mnie jest zly interface.. brak napisów itd... i brak obrazków wczytywania(uiloading) ... jest all czarne.. wgl jak naciskam ,,C'' w grze to pojawia mi się tylko prostokat i zero napisów :(

@edit

i na bagnie nie widać podłoża.. niczego na bagnie nie widać:( brak tekstur.. chodze po niebie.......

Bywalec
Opublikowano

Mam pytanie dorób takiego questa żeby te wierzchowce dało się ściągać i zakładać tak ja na PL'u... bo teraz mają trochę lipne zastosowanie...

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Mam pytanie:

Gdzie dropią te pięczęcie nowyech wierzchowców?(normalne,cienia,lodu i te nowe typu zebra ogier itd)???

mam problem:

obrazki logowania są całe czarne i zjeba** interface jest... zamiast napisów to jakieś kwadraty.. wyglada to tak jak by mapa nie miała tekstur to tak samo wyglada

Mapa BAGNO nie ma tekstur...(HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

(ma ktoś odbugowane mob_proto co mobki biją nie za dużo i nie za mało?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...