Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to lipa. w m1 można wbić 35 lvl w m2 do 50. Majac jakieś 2kk .. za 2 kk nie kupie sobie nic. na lvl 42 miałem 200 defa i eq +3.4. NIE POLECAM W 200% Serwer to niewypał ..

Witam sądząc po twojej wypowiedzi nie zrobiłeś większości misji poza tym to jest serwer medium anie easy, i nie może być zbyt łatwo.

Post kolegi kilka @UP mnie troche zniechecil. Faktycznie na mniejszych lvlach tak ciezko z kasa, eq itd?

Server wydaje sie OK ale czekam na odpowiedzi :>

Zdania są jak zwykle podzielone, ja osobiście uważam że jak się robi misje to nie jest aż tak ciężko .

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to wypowiem sie dalej. 10 ludzi w m1 okolo godz 16. Koleś mnie tam nie było stać na zrobienie jakiego kolwiek przedmiotu na +9 nie wspomnę o bonowaniu. Metin na 90 respi sie w m1 co 2 min. tak jak mówiłem nie polecam. Oddawałem wonda rim. Nagrody nawet nawet ale. 23 razy byłem oddac 5 futer wilka. O shurikenach nie wspomne z 40 ich oddałem. Strata czasu+ serwer pod IS. Co chwile na wołaczu. NOWA OFERTA LODOWY FENIKS TYLKO W IS. STRATA CZASU!..

Opublikowano

Grałem, serwer pod IS i ten SPAM ofert wkurza ;/

Przyciągające nowe zbrójki bardzo ładnie i starannie zrobione, ale wbić coś na 9...przerąbane a to się mija z celem.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

No to wypowiem sie dalej. 10 ludzi w m1 okolo godz 16. Koleś mnie tam nie było stać na zrobienie jakiego kolwiek przedmiotu na +9 nie wspomnę o bonowaniu. Metin na 90 respi sie w m1 co 2 min. tak jak mówiłem nie polecam. Oddawałem wonda rim. Nagrody nawet nawet ale. 23 razy byłem oddac 5 futer wilka. O shurikenach nie wspomne z 40 ich oddałem. Strata czasu+ serwer pod IS. Co chwile na wołaczu. NOWA OFERTA LODOWY FENIKS TYLKO W IS. STRATA CZASU!..

Kolego to zrobiłeś dwie misje i masz 50 lvl to jest jakieś 20min gry na serwerze więc o czym ty w ogóle mówisz , jak bym zrobił serwer pod is to bym go zamkną po pierwszym miesiącu działania kiedy było 10 osób na serwerze. Co do tej wiadomość to jest wiadomość systemowa więc generuje się automatycznie , po za tym feniks lodowy dropi ze szkatuł więc można go zdobyć także w grze.

Opublikowano

Wypowiadają się osoby które są nastawione tak : Wbije na serwa szybko lvl wbije, w tym czasie na dropie multum kasy i zrobię pro elo elo eq. Ale to nie jest serwer easy tylko medium , by coś osiągnąć trzeba na to zapracować.

banner_02.png

Opublikowano

pobierałem 1,1gb ( troche duzo ) a tu jeb patcher, juz od ponad polowy godziny sie patchuje a nie ma 3/4 .. ( net 20mb)

Opublikowano

po 1 jak wchodzie na 4 fun to się nie dziwie , gdyż nie jest on jeszcze otwarty, na 2k12 reje działa płynie, może czas na zmianę sprzętu?, po 2 co do liczby graczy , serwer jest medium ,tyle że większość podchodzi z założenia ze w dzień wbija lvl i eq i bd pro elo elo ^^, po 3 nie ma takowego bugu jak wymienił up ~~

banner_02.png

Opublikowano

Prezka 2/10...

Widze ze serwer ma bugi wiec narazie sie wstrzymam z zagraniem

poczekam az Admin to ogarnie.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

HYMMM

Zero tłumaczeń ze strony administracji, pełno banów na ts, zero regulaminów.

Serwera nie polecam, padnie jak shenlong.

Opublikowano

Witam was .

Gram, znaczy grałem na serwerze pod nickiem TakeMe, a w tej chwili ja i kilka innych osób serdecznie nie polecamy priva, ponieważ :

1. Nagle się pojawiły trzy osoby z lvl'em 155+ i nie wiedziały gdzie co dropi .Dowodzik :

75235157180094420023.jpg

2. Te osoby mają/miały itemki navigata. Dowód :

79119515585112793518.jpg

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wam to uświadomiło poziom serwera,

P.S. Co się tyczy szanownej Cassiel która twierdzi, że to jest photoshop / hamatchi to pozdrowionka dla niej .

Opublikowano

Zapraszam jeszcze do zapoznania się z tym SS:

http://c.wrzuta.pl/wi19885/80903e63000007f84f630cec/bez_tytulu

Zwykła próba manipulacji i ośmieszenia graczy, jak i obrona Administratorki [GA]Cassiel, która zakończyła się na TS wypieraniem się że cokolwiek ta osoba wie na ten temat, iż to tylko były domysły, na co są świadkowie.

Proszę zwrócić uwagę iż ta osoba jest członkiem TEAMU Tonitrum, a zarazem Obecnie TOP1:

http://www.tonitrum.pl/2k12/kontakt.php - Link wstawiony znajduje się także na pierwszej stronie.

Wnioski czy opłaca się tutaj grac wysnujcie sami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...