Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wszystkiego najlepszego z okazji środy a co do serwerka luz bluz pomarańcze ;p

mi się podoba gracze również w porządku Polecam jak najbardziej

RzNk Nie ;p

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam na tym servie zagrać, ze względu na to, że team nikogo nie olewa.

Ciągle dodają nowości, a także naprawiają bugi!

Nigdzie nie spotkacie serverów jak tutaj, widać, że ogarniają.

Pozdrawiam..

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

jak sie zarejestrowac ? wyskakuje " Podpowiedź pomoże Ci przypomnieć sobie hasło CAPTCHA " o co chodzi ?

To wyskakuje ci do pytania bezpieczeństwa, a CAPTCHA jest niżej hasło które należy przepisać. W razie dalszych problemów zapraszam na forum.

Opublikowano

Ułomny kolego damwryy, serwery Mistyk jak Ty to piszesz, Asgarth i Shenlong to serwery właśnie tej pani prowadzącej Tonitrum.

Shenzu nie ma żadnego powiązania z nimi.

Opublikowano

Słuchaj adam, ja Cię nawet nie znam.

Nie piszesz z RzNk, jeśli to Ci poprawiło świadomość - cieszę się.

Opublikowano

Nie padło, tylko zostało wyłączone przez Nas.

Nie potrzebne mi są dowody, ja mam o Was poprostu swoje zdanie.

Mam gdzieś czy ktoś skończy grę u Was przez moje posty czy też nie, ja uświadamiam ludzi na czym stoją.

Ale nie bój się, długo wam serwer nie postoi, dobrze pamiętam jak Asgarth nie działał ponad 2 tygodnie tylko dlatego że miałaś luke w map_indexie.. ^^

Opublikowano

Serwer fajny ale u handlarzy nie ma magicznego metalu ani nie można wydropić. A robiąc eq bodziami to trochę męczące pali bardzo, bardzo ...... bardzo tak że jakiekolwiek eq bardzo ciężko zrobić. Tym bardziej ze perły drogie raz miałam 2kkk kasy robiłam wachlarz z +6 na +9 i ani razu mi nie weszło nawet na +8 i po wydaniu tej kasy miałam dalej broń na +6 pfffff a yangi na 90 lv ciężko tam zdobyć. Dlatego nie polecam serwera. Po za tym jest mało ludzi i czasem mi się wydawało że grają tylko znajomi administracji.

Opublikowano

Ułomny to kolego sobie możesz do swoich funfli wołać .Co do kasy niedługo dodam filmik z expowisk jaki jest drop yang i item's oraz z The Devils Catacomb's

a z pisowni można wnioskować że to "wielki Pan Sebek" , zwykła zazdrość Cie zżera i tyle.

Mam gdzieś czy ktoś skończy grę u Was przez moje posty czy też nie, ja uświadamiam ludzi na czym stoją.

Ale nie bój się, długo wam serwer nie postoi, dobrze pamiętam jak Asgarth nie działał ponad 2 tygodnie tylko dlatego że miałaś luke w map_indexie.. ^^

To ma być groźba?

banner_02.png

Opublikowano

Skoncz pierdolic glupoty co z gownem na rozum sie pozamieniales?? sluchaj wez ty umiecie tylko podrabiac nazwe ??... Shenzu = Shenlong tylko tyle umiecie??.... RzNkk napierdala tylko na afk tylko to on umie! co gowno wiecie w dupie byliscie i gownami jestescie!

sygnadlaklocka1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=AGbYLCu0r8k&feature=relmfu

Opublikowano

Niepotrzebne bo ich nie masz.

A teraz hit dnia.

Shenzu wyłączyli sami bo... Zajumili kasę 20 Graczy, którzy tam grali i mają w dupie ludzi.

Całe Shenzu.

Opublikowano

Została dodana nowa mapka " kopalnia" na dniach dodam trailer .

Od którego lvl'a jest ta mapka?

Jak mocne są mooby?

Jaki tam drop?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Od którego lvl'a jest ta mapka?

Jak mocne są mooby?

Jaki tam drop?

koleżanko kopalnia jest to mapa z żyłami rud i niema limitu lvl proszę tej mapy ss

0219044219.jpg

Opublikowano

Masz dosyć monotonii w Metin2?

Wyraź siebie w nowych fryzurach!

effect.png

Nowe fryzury dostępne są na 15 dni.

Każda fryzura ma wbudowany bonus na ludzi!

Ponad 30 nowych fryzur dla każdej klasy!

Z pewnością wybierzesz coś dla siebie.

Zapraszamy!

Opublikowano

Własnie jestem w trakcie pracy nad trailerem będą w nim miedzy innymi : Nowe mapy - ich drop i exp , ułatwienia które znajdują się w m1, oraz nowe zbroje na 145 poziom i oczywiście filmik z lektorem z The Devil Catacomb's

banner_02.png

Opublikowano

Jest server idealny żeby zostać tutaj na dłuższą chwilkę wiec pozdrawiam i zapraszam

Squbaniec (klocekRTEx klocekRTE)

sygnadlaklocka1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=AGbYLCu0r8k&feature=relmfu

Opublikowano

Serwer to lipa. w m1 można wbić 35 lvl w m2 do 50. Majac jakieś 2kk .. za 2 kk nie kupie sobie nic. na lvl 42 miałem 200 defa i eq +3.4. NIE POLECAM W 200% Serwer to niewypał ..

Opublikowano

Post kolegi kilka @UP mnie troche zniechecil. Faktycznie na mniejszych lvlach tak ciezko z kasa, eq itd?

Server wydaje sie OK ale czekam na odpowiedzi :>

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...