Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście wszechwiedzący loker wie wszystko... gutek gz intelektu no comment. Co do zdobywania eq to hmm nawet łatwo gracze tego serwera są bardzo pomocni oczywiście gdy się ładnie ich poprosi mam na myśli by nie być chamskim natrętem.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale net framework mi się nie chce zainstalować :/

Jaki masz probe z instalacją net framework .

Też tak mam i dlatego nie gram , a gm mnie olali ;/

Pokaż kiedy niby cię olaliśmy cię, bo jakoś wiedzę niewyjaśnionej sprawy na naszym forum.

To jest Asgarth!

Look3r z tego co mi wiadomo to serwer nazywa się Tonitrum i nie zmienialiśmy nazwy a jeśli byśmy zmieniali to o takich sprawach chyba bym wiedział skoro jestem administratorem.

Opublikowano

czemu reje off ??

Version:1.0 StartHTML:0000000105 EndHTML:0000000303 StartFragment:0000000127 EndFragment:0000000285

Version:1.0 StartHTML:0000000105 EndHTML:0000000303 StartFragment:0000000127 EndFragment:0000000285 Version:1.0 StartHTML:0000000105 EndHTML:0000000303 StartFragment:0000000127 EndFragment:0000000285

Opublikowano

Server wielkie dno jak dla mnie na malym lvlu nie wybonujesz sobie eq bo baaardzo malo kasy leci i do tego drogie sa dodania i zmiany bonow moze na wyzszym lvlu jest latwiej z kasa ale na mniejszym to totalna porazka

edit :

Polecam robić questy a zmienisz zdanie.

jakie questy niby tzreba robic ? jak ich jest mnustwo standardowych

20a6db2105a009f8m.jpg
Opublikowano

RzNk jest to osoba która o serwery nigdy nie dbała (shenlong, shenzy , mistyq, asgarth ) mało zainteresowania z jego strony, potrafił banować tylko jak ktoś mu nie pasował, z shenlonga nachapał się kasy i już miał wyjj.... że serwer upadł gdyż nie płacił,, co do shenzu cała robotę tam odwalał Vision ~~ Więc tyle shenzu czy jak wolicie RzNk jest to osoba o nikłym pojęciu o grze, na jego temat można się długo wypowiadać

banner_02.png

Opublikowano

damwryy słuchaj jeśli ktoś robi serwer o nazwie Shenzu2, jest to jego ewentualna sprawa i nie ma to nic wspólnego z Naszymi zabezpieczeniami.

Widać że w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Skopiowanie szablonu strony jest tak proste jak Twoje wykształcenie, wystarczy zbadać element w Chromie i możesz wyciągać wszystko co Ci się żywnie podoba.

Chyba ktoś tu się nie może pogodzić z tym że ma serwer spisany na straty przez czyste złodziejstwo.

Opublikowano

Tak jak twoje ? Shenlong? Shenzu? Asgarth? Mistyk? gdzie to jest upadło bo ktoś zadbać nie potrafił.

banner_02.png

Opublikowano

damwryy słuchaj jeśli ktoś robi serwer o nazwie Shenzu2, jest to jego ewentualna sprawa i nie ma to nic wspólnego z Naszymi zabezpieczeniami.

Widać że w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Skopiowanie szablonu strony jest tak proste jak Twoje wykształcenie, wystarczy zbadać element w Chromie i możesz wyciągać wszystko co Ci się żywnie podoba.

Chyba ktoś tu się nie może pogodzić z tym że ma serwer spisany na straty przez czyste złodziejstwo.

nada piszesz o sobie??? przestań już mnie oskarżać albo udowodnij to co mówisz czyli że jestem "złodziejem".

Ps. właśnie to zgłosiłem mam nadzieje że admini szybko zadziałają.

Mam net frameworka i tak jakas lipa z tym?:/

opisz bardziej twój problem zapraszam na nasze forum .

Opublikowano

w godzinach szczytu gra kolo 250 osób i z dnia na dzień graczy przybywa. wiele nowości ,eventy itp.Zapraszamy

banner_02.png

Opublikowano

Ok, ok.

Server wydaje się fajny,bo gram na nim.

Tylko powiedz, gdzie najwięcej dropi stalek / broni na 65 lvl i na jakim lvl?

W sumie.. server dla zabawy jest chyba.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

6.7 jest w is , oraz dropi z Lorda W The Devils Catacomb i z Zombie GODA. S2 bedzie serwerem 4 fun.

banner_02.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...