Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez chwilę nie działała. " It Works ! "

Na serwer opłaca się wejść?

Do jakiego serwera 'exp' mozna porownac ?.

/ pozdro babcyna.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

A ja mam pytanie ściągnąłem clienta , ale jak włączam patchera to ,,Sysetm Windows Nie może odnaleść pliku...,, co zrobić?

.net framework, który jest w paczce należy zainstalować.

Opublikowano

Instaluj z uprawnieniami Admina

Nie dziwcie się , że nie macie graczy bo nawet clienta nie umiecie dobrze zrobić ... nawet pomóc nie umiecie , tak więc trudno... w żaden sposób to nie chcę działać . Czyli nie pogram :>

Opublikowano

Fajny serwer zagram sobie

PS: niezly pomysł z tym nowym ,,Efektem Wizualnym" ale na koncu widac ze od bierze bron jak 2-reczna a potem w 1-reczna ale i tak to zaje***** pomysl z tym za ta 5/5 za prezke i stronke .

Opublikowano

SERWER GORĄCO POLECAM!!! Profesjonalny team, świetne eventy, mili, kulturalni oraz bardzo pomocni gracze. Masa nowości. Co do restartu to nie sadze by przyciągnęło to więcej graczy wręcz zraziło by starych graczy jak i innych nowych. Dajmy na przykład taki shenzu po restarcie gra ledwie 50 graczy. Niech zostanie tak jak jest a przydały by sie jakieś reklamy i więcej fajnych filmików na yt z serwera :>

Pozdrawiam

Opublikowano

Gdyby każdy robił tak, że wbije zobaczy małą liczbę graczy i sobie idzie to nigdy nie zagra na nim dużo osób zapraszajcie znajomych, kolegów itp bo naprawdę warto !

Opublikowano

Ja tez nie moge zagrac na tym kliecie nie otwiera sie jakis nie zabardzo ten server jak nie da sie gra lipa fuuuuuuuuuuu wywalic takie gowno z mpc forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...