Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum napisaliście ze już naprawione pkt. statusu. Ale widać ze to bajka była bo sprawdziłem i dalej to samo. Najpierw zróbcie to po rządnie a później publikujcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ujdzie . Ale chyba nie sporoboje ;D

HeavenMT2

Nick:Saphir

Lvl:87+

Klasa :Ninja/Dagger

Krolestwo:Jinno Forever <33

Gildia:Elektras

Ci najj... :MicroIce and Anonymous <3

Zapraszam na Heavena . Byee ;*

Opublikowano

nie

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

no komment

server do bani tyle czasu i nie ma poprawy.... 20 osob max online....

Byłeś nie, to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Nowe pliki, nowe możliwości!

Aby ułatwić Wam rozwój postaci dodaliśmy Autopoty!

Nowa zabawka na serwerze, która będzie

bardzo pomocna podczas Twoich batalii z nowymi potworami!

Nowe, zdecydowanie większe i rozbudowane mapy z mnóstwem potworów czekają na Ciebie!

Limit yang także doskwiera? Nie na Tonitrum! Dla Waszej wygody dodaliśmy nowy przedmiot.

Twój osobisty bank, który przechowa dla Ciebie Twoje yangi, a zabezpieczenie kodem PIN

sprawia, że nikt niepowołany nie dobierze się do Twoich pieniążków!

Banku nie można wyrzucić, ani sprzedać.

Zdobądź minimum 51 poziom postaci, a Twój trud zostanie wynagrodzony.

Serdeczenie zapraszamy team Tonitrum.

Opublikowano

Byłeś nie, to się nie wypowiadaj.

tak jest za zwyczaj nie polecają jak nie grali na nim ja sprawdzę i powiem

Opublikowano

ej działa

wam rejestracja

Tak jakiś czas nie działała rejestracja poz zmianie strony głównej w tej chwili już jest naprawiona.

Serdecznie zapraszam do gry.

Opublikowano

Kurwa ni lunchera ni klienta nie idzie pobrać zawsze jakiś błąd

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

tak jest za zwyczaj nie polecają jak nie grali na nim ja sprawdzę i powiem

tak sie składa ze byłem, grałem myslałem ze bd fajnie dopuki sie nie zaczeło pier***** wszystko....

a wasze komentarze to mozecie schowac koledzy jeśli tak mają wyglądac

dayzdevteam.jpg SLAVICSERVER   http://slavicserver.weebly.com

Opublikowano

tak sie składa ze byłem, grałem myslałem ze bd fajnie dopuki sie nie zaczeło pier***** wszystko....

a wasze komentarze to mozecie schowac koledzy jeśli tak mają wyglądac

To dawno temu byłeś, wszystko jest naprawione dodatkowo na prośbę wielu zmniejszyliśmy exp i dodali drop yang.

Opublikowano

Nowe pliki, nowe możliwości!

Aby ułatwić Wam rozwój postaci dodaliśmy Autopoty!

Nowa zabawka na serwerze, która będzie

bardzo pomocna podczas Twoich batalii z nowymi potworami!

Nowe, zdecydowanie większe i rozbudowane mapy z mnóstwem potworów czekają na Ciebie!

Limit yang także doskwiera? Nie na Tonitrum! Dla Waszej wygody dodaliśmy nowy przedmiot.

Twój osobisty bank, który przechowa dla Ciebie Twoje yangi, a zabezpieczenie kodem PIN

sprawia, że nikt niepowołany nie dobierze się do Twoich pieniążków!

Banku nie można wyrzucić, ani sprzedać.

Zdobądź minimum 51 poziom postaci, a Twój trud zostanie wynagrodzony.

Serdeczenie zapraszamy team Tonitrum.

Opublikowano

A ja byłem, a 51 nwbić się nie da bo zmianki 200k, dodania 400k mówię o sztukach, a gdzie tam do 40 lvl wydropi się z 2kk yang max i nie da sie expic ded za dedem. Nie polecam.

Opublikowano

Ej ty mówisz o red lesie, a ja o wbiciu chociaż tego 51 lvl którego ubić się nie da, tzn da sie ale trzeba robic dropy zeby bony doadć to jest chore. Nie polecam i nie bd tu kontynuował gry.

Opublikowano

Ej ty mówisz o red lesie, a ja o wbiciu chociaż tego 51 lvl którego ubić się nie da, tzn da sie ale trzeba robic dropy zeby bony doadć to jest chore. Nie polecam i nie bd tu kontynuował gry.

Nie umiesz grac gosciu ja wbilem wczoraj na server mam juz 64lv szamana i polecam zrobic gildie na 60 isc do dt oddawac expa na gildie i kase zbierac,a przy tym pro rzeczy dropia tzn eq.

http://tonitrum.pl/board/index.php?page=Thread&threadID=47

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...