Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HYMMM

Zero tłumaczeń ze strony administracji, pełno banów na ts, zero regulaminów.

Serwera nie polecam, padnie jak shenlong.

Po pierwsze kowal bany posypały się za podszywanie się pod administrację.

Po drugie przy rejestracji każdy przy rejestracji akceptuje regulamin ogólny więc niema znaczenia czy są regulaminy szczegółowe na ts czy forum,ponieważ każdego obowiązuje także ogólny.

co do tych trzech postaci to rozeznam sytuację ponieważ w ostatnim czasie mam dużo innych zajęć i mało jestem na forum i mi to umkło

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Umkło Ci to ? Cały serwer o tym buczy, a tobie to umkło... Pozdro.

Banujcie dalej bez jakiegokolwiek ostrzeżenia to ts będziecie mogli postawić 5 slotowy ONLY FOR ADMINS, bo już widać kto z TS gra, a kto nie. Na jakieś 40 osób gra 10 w tym administracja.

Serwer lipny tak jak zachowanie Cassiel. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.

Opublikowano

Stronka, ts oraz gra nie działa więc wnioskuję, że już po serwerze. Na początku myślałem iż to fajny serwer ale jeśli Loster nic z tym nie zrobi

to będe musiał zmienić zdanie wczoraj napisałem 2x posta czemu słowo Cassiel i Ati są niecenzuralne gdyż nie można było ani na pw ani w jakimś temacie tego napisać. Posty zostały usunięte ale wczesniej zrobilem ss iż taki post został napisany wyśłalem go dla Lostera na pw jak serwer zadziała ciekaw jestem czy coś z tym zrobi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widzę ładnie ludzie zgłaszają że serwer upadł, mimo iż to nie prawda.

ps. Do Team MPC Forum jeżeli ktoś ma wam napisać o zamknięciu tego tematu to adam2209 bądź ladyann

banner_02.png

Opublikowano

Nie polecam, serv z bugami na exp i yang nadal działają heh pod IS , Klika Temu ma wszystko co kluje w oczy bo generalnie nie stać normalnego gracza na głupie ulepszenia podstawy eq a gdzie tu myśleć o epikach....Server zrobiony dla znajomych Teamu !!!

Opublikowano

Up to jest temat o medium nie 4fun ale jak sobie tam nie poradziłeś to poszukaj takiego gdzie są raty po 1000 i będzie ci dobrze...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lipny serwer, w m1 praktycznie nie ma mobów. Lagi niemilosierne..

Lipny serwer, w m1 praktycznie nie ma mobów. Lagi niemilosierne..

Kup sobie lepszego kompa i nie będziesz miał lagów chyba proste nie???
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@NyggaPL od kiedy to komputer lagi powoduje, ja zawsze myslalem ze slabe lacze...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam i przepraszam za nie obecność ale jestem na kursie i mam bardzo dużo innych obowiązków, ale już kończę i niedługo bedę częściej do waszej dyspozycji. Pozdrawiam Loster

Opublikowano

Polecam server 100% bez bugów !! jest server wymarzony jak sie chce ! dla czego ludzie nie graja? bo nie dochodza jeden powie ze nie idzie drugi tak samo i idzie w kólko tak. wiec zapraszam!

sygnadlaklocka1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=AGbYLCu0r8k&feature=relmfu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...