Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brak butów wiatru i pierscienia tp,kasa w porównaniu z cenami u npc to jest masakra,brak magicznego metalu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Oni zostawili stare konta wiecie o tym

To jest przegiecie\

Ze w sekunde wbli 84 ^^

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

Do Adama:

Jakie to były beta testy, skoro konta zostają? Beta testy są po to, żeby sprawdzić czy nie ma ewentualnie jakichś bugów przed oficjalnym startem, na którym wszyscy gracze biją się o topkę. Nie rozumiem twojej polityki, bo skoro 7 os na serwerze to twój szczyt marzeń to gratuluję Ci.

Opublikowano

Koledzy jak zaczynały się beta testy to napisaliśmy:

Beta Testy czas zacząć 18.12.2011

Dziś o godz 18 zaczynają się beta testy.

Pragniemy także poinformować Was że oficjalny start ustaliliśmy na 23.12.2011.

Po zakończeniu beta testów nie będziemy kasować kont ani postaci.

Myślę że to wyjaśnia parę spraw a teraz nie będziemy robić resetu postaci bo gracze którzy poświęcili czas na testy byli by poszkodowani, a poza tym gracz który jest w rankingu na miejscy 40 ma lvl 57.

Czyli jak dobrze zrozumiałem konta z bety zostały tak ? jak tak to ja podziękuje za serwer . Polecam zrobić tak jak mówi Presik będzie sprawiedliwie i więcej graczy będziecie mieli na serwie a tak to ile macie graczy ? 15-25 ?

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Co to wogole za typ serwera ?

Moze jakis system ulepszen? bo z prezki nic sie nie dowiedzialem ....

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Cegiełka, serwer offine, a Ty go tak bardzo polecasz?

No właśnie... serwer OFF, 4 ever?

serwer działa cały czas czemu by miał nie działać.

Opublikowano

Osób online: 13

Gz:]

Osób online: 13

Gz:]

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo !;p

4131418047e339866649.jpgRazem wygramy !<3

Opublikowano

wszystko fajnie tylko ze nie dodaje pkt statusu wiec ludzie bd odpadac:) a miało byc tak pieknie

wiemy o tym i naprawiamy to.

Opublikowano

Próbuję uruchomić Metin2Autopatcher i mi pisze, że to nie jest prawidłowa aplikacja systemu Win32. Mam pobranego klienta. Co z tym zrobić?

Opublikowano

Administratorzy servera nie wiedza jakie nawet maja problemy z serverem. Jak ktos lubi mocnego harda bez pkt. statusu to dla niego ten server. Nie polecam Servera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na początku było ok miły team myslałem ze tez ogarniety ale wszystko zaczęło sie od problemu z 3 reka:) reka juz naprawiona ale znowu mamy problem ciekawe ile jeszcze tego bedzie:) dam wam szanse jesli do jutra ogarniecie ten server i wszystko bd jak należy to mnie zatrzymacie na dluzej ale jesli bedziecie mieli problemy takie częste jak teraz to totalna klapa i zegnam was 4ever

dayzdevteam.jpg SLAVICSERVER   http://slavicserver.weebly.com

Opublikowano

Administratorzy servera nie wiedza jakie nawet maja problemy z serverem. Jak ktos lubi mocnego harda bez pkt. statusu to dla niego ten server. Nie polecam Servera.

Kolego jak masz pisać takie głupoty to lepiej nie pisz w ogóle. Wczoraj wymieniliśmy silnik gry na najnowszy jaki jest w tej chwili dostępny, jednakże nie wszystko z nim współpracuje i dlatego se te problemy z punktami statutu. dodam że dziś zostanie to naprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...