Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Wejdź Tutaj i sam sobie zrób, kolega na górze dał ci link do strony z ID map. I zamiast prosić ( żebrać ) i Cheaty, sami zacznijcie je robić...

@2UP

No delay storm break nie jest taki szybki... Tylko ciut.

reflink

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Athlas, a znasz moze jakas stronke gdzie jest napisane jaka mapka to jakie id? Tzn np mp3 - 8745834, hhg1 - 325325 itd (to tylko przyklady xD)

Opublikowano

A mógłbyś zrobić do tego Savage Blow dzięki z góry ,że wiesz szybko się bije tak jak dla koca np Flame Wizard z pilara i magic clawa.

Opublikowano

Ej ziomy koc dem mi nie chce dzialac instaluje normalnie tylko ze jak walne mobkiem to mnie d/c Co Mam Zrobic!!!???

Opublikowano

Od dłuższego czasu nie bawiłem się w hacki do MS i o ile sie nie myle większość hacków z tych patcherów już nie działa ;x Niech ktoś, kto jest na bieżąco to potwierdzi

Opublikowano

@noobo1 czy jak ci tam , ponieważ koc summon ci nie dział bo jest jakby patched trzeba samemu zrobić na 14

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

@up , pewnie nie

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Wie ktos jak zrobic, albo skad sciagnac no deadly dla night walkera na czark Vampire. A jak jeszcze tego nie ma, to czy ktos moglby mi to zrobic? Bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

a powie mi ktos co zrobic zeby moc atakowac lucky 7 te killasbee (czy jakos tak ;p) z wlaczanym tym vacem co jest w tym temacie na nie ?? bo bije i bije i nie moge walnac ;pp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To tak dzieci, ja porobie patchery, tylko musze sie dowiedzziec jak je zrobic:)

Co ten post wniósł do dyskusji? Nic. Jest on spamem. Jeszcze raz i 20%- mel

Kacye kolega powedzał żebym cię przezywał na pw . Pierdol się suko jebana , w chuja czytać nie umiesz , zamknij morde ciągo-drucie bo zaczynasz mnie poważnie wkurwiać. Jak się coś nie podoba to idz do burdelu .Jak chcesz jeszcze mocniej dostać w dupsko to suko pogadamy na gg

Pozdro dla Xajo-back i jego uprzejmosci :*

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...