Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sipmson jest propozycja ode mnie na tweetery . Masz tu id tych map 221020600 (ludibrium :eos towr 7 floor ) i 221020500 (ludiubrium : eos tower 6 floor)

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to przyciąganie potworów działa tylko na latające, czy można również zrobić to samo z chodzącymi lub unoszącymi się lekko nad ziemie potworami?

Opublikowano

Elo

Może mi ktoś powiedzieć, jak mam zpatchować plik map.wz dla crow?

@Edit

Ok, już coś łapie

@edit2

sorry, upgrade map.wz sie powiodl, to samo ze skill.wz, ale dlaczego jak wchodze na mape nic mi nie vacuje?

Opublikowano

Bardzo mi sie przydal Ten DEM dla Koca ale powyzej 35 lvl juz zbytnio nic nie zdziala ( a tez dlatego ze hity sa max 160 =/ ) wiec moglbym prosic o No Delay dla strikera ...

PZDR. =)

Opublikowano

@up a co za problem ze zrobieniem samemu .

Ludzie jesteście już zbyt leniwi (Simpson nie mam nic do twoich patcherów)

@Simpson kolejna propozycja . Jest jeszczę propozycja na malady .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Ja na Soul masterze 17 lev i 8 level Slash blasta po wgraniu pliku na skilla no delay mam dc ...co zle robie ?

dodam ze na 1 lev power strike w ogole nie dziala no delay.Moze cos zle robie bo dopiero sie zaczalem bawic

Sciagnalem sobie ten plik spatchowalem i wszystko ?

Opublikowano

Tak musisz miec ;O

Mam pytanie...czy da rade w jakis sposob zrobic zeby summon sam sie rebuffowal?

Bo jak tak to mozna by bylo na noc zostawiac smialo kompa i char sam sie expi

Opublikowano

Prosze dajcie mi patcher No Delay dla strikera . Simpson pisal ze robi na zamowienie , a ja nie mam zielonego pojecia jak to zrobic i bym to robil godzinami za nim do tego dojde , a ktos kto to potrafi ... to 2 minuty i ma to zrobione =)

P.S.

PROSZĘ ^^

Opublikowano

Jest weekend, więc mam znacznie mniej czasu... Czegoś nowego spodziewajcie się jutro późnym wieczorem albo w poniedziałek

Opublikowano

@up opcja szukaj nie boli i nie ten temat to co widzisz to tylko to jest

Opublikowano

@up ludzie co jest z wami , nie umiecie sami nic zrobić. Simpson tylko wam dodaje ale czasem trzeba coś samemu zrobić.

Opublikowano

@up to mnie ziomek rozwaliles przeciez o to chodzi w svacu zeby moby staly w miejscu a nie lataly po mapie

wiec z tego widac ze robisdz wszystko dobrze

Opublikowano

czy mogłbym prosić autora o no dealy na summona bo tam pisze uszkodzony. najlepiej jak by był zrobiony dla all kas KoC albo tylko dla fame wizard i soul master czy warrior

jyh.jpg
Opublikowano
@up to mnie ziomek rozwaliles przeciez o to chodzi w svacu zeby moby staly w miejscu a nie lataly po mapie

wiec z tego widac ze robisdz wszystko dobrze

ooooo ale inteligencik... wiem o co chodzi w svacu tylko chodzi o to ze one nie zbieraja sie jednym miejscu tylko jakby byly zamrozone!

Opublikowano
czy mogłbym prosić autora o no dealy na summona bo tam pisze uszkodzony. najlepiej jak by był zrobiony dla all kas KoC albo tylko dla fame wizard i soul master czy warrior

TAM NIE BYŁO ND NA SUMMONA. Ile razy można powtarzać >_>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...