Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, najpierw idziecie na Killa Bee, później po 4x lvl'u na Gryphony...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up (noobku) musisz mieć nowy skill wz bo albo już robiłeś na nim albo nie wiem (noobku)

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

@up zgadzam sie z przedmówcą, Tylko prawdziwy "pr0 ;]" nie nazwie nooba , noobem i taka jest prawda. Dzieci z kompleksem wyższości musza udowadniać swoją "wyższość" ...

@kolega co pytal o plik , radze zrobic kopie zapasowa przed zabawą Wz. ; p

Opublikowano

@athlas i nkwtf chyba jestem tu dłużej więc się od*********e . Nazwałem go noobkiem bo większość ludzi na tym forum nie umie czytać .

@simpson można jeszcze zrobić nd na : savage blow , fire arrow , poison breath , cold beam , thunderbolt, holy arrow , heal , teleport, arrow bomb , iron arrow i to wszystko jak narazie . Powiesz mi jakim programem robisz pathery ?

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

No nie wyzywaj mnie od noobow! A tak poza tym to robie na czystym skill.wz i nie dziala. Mam v55 Ems na 100% a hacki se robie dla zabawy a nie dla expa czy cos.

Edit

Mozesz byc i 2,3 uzytkownikem a niekoniecznie musisz byc lepszy o.O

Opublikowano

@ xajo

niesądze że jesteś dłużej, miałem wiele kont.

Sęk w tym że nie można kogoś tak obrażać.

@Topic:

O ile mi wiadomo chyba już ktoś wrzucił na to forum linki, pozatym to nie jest temat do tego ;D

@EDIT

Czysty Skill.wz Nie zuplodowany przezemnie

reflink

Opublikowano

@Pom może coś źle robisz

@athlas tak któś zrobił już taki temat z plikami .wz . Temat był napisany przez Lenarta

@ludziska tu macie link do tego tematu jakby co : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=53758

Opublikowano

@xajo co do tego czym simpson robi te patchery to pr0sie sprawdź sobie w samym patcherze - jest napisane :>

Opublikowano

Yo.

Chiałem sobie zpatchować Uber leet 1337 haxa (nd dla ataków by Athlas), mam czysty Skill.wz ale gdy go mam na pulpicie, nie chce mi wyszukać go, gdy biore te '...' Please load ... xD Wtf ? Możecie pomóc ? Nie bijcie kablem, bo robie to pierwszy raz. (lol.)

Opublikowano

No wiec ja mam taki problem. Kiedy ustawiam bota na gryfach(mam spearmana) i staje po ich lewej stronie albo pod nimi i atakuje SB( bez demi) to lecace moby vacowane stracaja mnie z mojego spota co sie rowna deadem. Czy ma ktos jakis pomysl jak udaloby sie tego uniknac, albo czy ktos moglby zrobic svaca gdzie moby vacuja sie po lewo od tego teleportu a nie po prawo??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...