Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to raczej jeśli piszesz w tym temacie to pisz do simpsona a nie . Poza tym to raczej nie jest wz edit

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@2up

gosh, jest juz na forum , sciagnij sobie xalaubi trainera

mam a przy no delay non stop jest d/c

Opublikowano

Siema simpson a dało by rade zrobić coś takiego że nawalasz w potworki a lot z nich spada pod ciebie bo widziałem kolesia który tak robił na mapie foggy forest w mu lung na the book ghost

Opublikowano

@up

chyba nie ... item filter filtruje smieci z mobow takie jak etc/slabe poty/strzaly zeby sie nie zapchac(wypadaja , ale my dzieki temu ich nie widzimy i ich nie zbieramy)

@2up

dEMI

Opublikowano
Siema simpson a dało by rade zrobić coś takiego że nawalasz w potworki a lot z nich spada pod ciebie bo widziałem kolesia który tak robił na mapie foggy forest w mu lung na the book ghost

To jest dEMI. Raczej niewykonalne przez .wz

Opublikowano

@2up

to jest dEMI(tak tak stary mem edit z samych poczatkow ms<3, obecnie dziala tylko z summonami bo inne ataki a/b , nie to nie jest ten dEM z wz) i tak bije moby z calej mapy

dEMI(tem) = dEM + cos jak item vac (dropy spadaja przed ciebie)

to co jest w xalaubi to jest zzvac czy tam svac ktore jest o wiele gorsze od dEMI

Opublikowano

Simpson, czy mógłbyś zrobić vac'a na maladych w Elinii? Ja próbowałem zrobić z tutoriala na tym forum, ale mi nic z tego nie wyszło. Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

witam, mam problem z tym svacem, mianowicie: ściągam plik, rozpakowuję, otwieram go i wyskakuje mi błąd "System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia..."

co z tym zrobić ?

Opublikowano
PAMIĘTAJCIE O ZROBIENIU KOPII ZAPASOWEJ PLIKÓW .WZ I PATCHOWANIU ICH NA CZYSTO!!

Map.wz

- Killa Bee's SVac - Svac wykombinowany w 100% przeze mnie, b. dobry do botowania z summonem u KoC'a. Screen (Hint: trzeba dobrze stanąć : >)

Download: MediaFire Testowane, działa 100%

- Crow Forest I SVac - spot dobry dla warriora 20-25+ z Slash Blast DEM. Screen

- Stirges SVac - Screen (nick niezakryty na życzenie o_o)

- Stirges SVac v2 - poprawiona wersja SVac'a wyżej Screen

- Gryphons SVac (mapa Highlands) - Screen

- Gryphons SVac v2 - poprawiona wersja vac'a wyżej, można już bez problemu atakować i zbierać jednocześnie Screen

(z czasem będę dodawał więcej SVaców, najlepiej dawajcie sugestie map i spotów na danej mapie)

Skill.wz

- KoC Summons DEM - DEM summonów dla wszystkich klas KoC

- KoC Summons DEM + ND Skills - DEM summonów dla wszystkich klas KoC i klika skillów z ND, zarówno dla Adventurer, jak i KoC (lista skilli w info po uruchomieniu patchera)

Download: MediaFire Uszkodzony.

- Flame Wizard Summon DEM + NoDelay Fire Pillar - robiony "na zamówienie"

- Flame Wizard Summon DEM + NoDelay Magic Claw and Fire Pillar - to co wyżej, tylko z małym dodatkiem

- Wind Breaker Summon DEM + NoDelay Double Shot + NoDelay Ice Strike - robiony "na zamówienie"

- Soul Master Pack (DEM Summon, ND&DEM Slash Blast [Lvl 20], ND&DEM Soul Blade[Lvl 9, 15, 21, i 30]) - robiony "na zamówienie" Screen ND Soulblade

Download: MediaFire Testowane, działa 99%, jest problem tylko z DEM Soul Blade

- Warrior Pack (ND Power Strike+ND&DEM Slash Blast [Lvl 3,15,20]) - robiony "na zamówienie"

Łopatologiczne wyjaśnienie skrótów:

SVac - ściąganie potworków w jedno miejsce, działa tylko na latające moby, gdy jakiś legit wejdzie na Twoją mapke podczas używania SVac'a, część mobów się rozleci.

KoC - Knights of Cygnus, nowe profesje niedawno dodane na EMS i GMS

KoC Summons - skille 1st joba u wszystkich Knights of Cygnus

KoC Summon DEM - hack umożliwiający uderzanie 15 mobów z całej mapy skillem opisanym wyżej

NoDelay - brak odstępu między używaniem skilli, krótko mówiąc - speed attack

Staram się co jakiś czas aktualizować temat, więc wieczorami na pewno znajdziecie coś nowego : )

no dobra ale jak sciagam ten programik odpalam go i chce wyszukac map.wz nie da rady nic nie znajduje moge wejsc jedynie w folder ms i dalej wszystkie foldery sa puste jak mam wyszukac plik map.wz?? zrobilem jeszcze takim sposobem - znalazlem plik na komplie map.wz -wlasciwosci skopiowalem sciezke i wklejam w programik lecz wyskakuje mi taki komunikat (this program cannot update the instaled version of stirgeSVac v2 of the fallowing reason C:program files /nexon/Europe maple story/Map.wz : unknow version.) Inie mam pojecia co jest nie tak moze zla wersja maple ja mam v55 ems pomozcie

Opublikowano

MOze uznacie mnie za n00ba ale, CZY MOGLBYM PROSIC O INSTRUKCJE JAK ZROBIC ABY TEN BOT DZIALAL ? SCIAGNOLEM GO, PODMIENILEM PLIK .WZ I CO DALEJ. WLACZYLEM GRE ZSUMMONOWALEM SOULA I BIJE JAK BIL WCZESNIEJ HELP

Opublikowano

Ja mam inny problem... zorbilem sobie tego summon KoCa plik skill.wz ladnie sie patchuje.. tylko ze jak wbijam do gry i summ ma juz zaatakowac odraz dc ( wczoraj gralem z tym podmiienionym plikiem i wsztko bylo ok... dzisiaj rano juz dostawalem dc)

Opublikowano

Nocny serwer check zepsuł summon DEM'a.

Ciekaw jestem czy sVac działa...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up może działać ponieważ teraz większość osób hakowało na koc summon dem i tym się głównie zajeli

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Mógłby ktoś podać ID mapki na Killa Bee w NLC, tej samej mapy co jest w poradniku na początku bo na www.sauna.... jakoś nie mogę znaleźć

32354141673387527780.png

Opublikowano
Byłbym wdzięczny gdybyś podał nazwę tego trainera z 2x szybszym atk summa. A dlaczego ten FDtrainer wg Ciebie jest lepszy ? ;p

To jest dziewczyna :/ A Trainer znajdziesz na MPCForum.com, nawet ten od Wiw3k'a albo od Xalubi'ego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
To jest dziewczyna :/ A Trainer znajdziesz na MPCForum.com, nawet ten od Wiw3k'a albo od Xalubi'ego.

W takim razie przepraszam najmocniej.

A trainera nie chciałem byle jakiego tylko chodzi mi o jakiegoś co przyspiesza atak summa 2x czy cuś takiego ;p chyba, że tam jest ta opcja ale nie wiem która to więc ... ;p

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...