Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taak, ale zaczęły się zlatywać do mnie, jak użyłem summona by je wszystkie uderzał. Oprócz tego, biegały za mną po całej mapie ;s

@up

Wiem, zauważyłem. Zmieniałem co chwilę pozycję, ale się nie zlatywały ani nie pojawiały się w ścianie ;s

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za informacje, pójdę tam jeszcze raz i zobaczę na wszystkich serwerach, jak się to trzyma ; )

@edit

No niestety, gdy tam idę jest po jednym hackerze. Gdy staję tam gdzie on, to połowa Killa jest w ścianie, a druga połowa lata do mnie i do niego. Krzyczy żebym zmienił chanell, gdyż mam coś źle pewnie ustawione. Racja, bo gdy przyszedłem, wszystko mu działało.

Co robić? :s

Opublikowano

No Delay, czyli nieskończone używanie danego skilla[bądź do wykorzystania całej many]

@edit

Mógłbym prosić id do tej mapy z Killa coś tam? Spróbuję sam to zrobić ;s

Opublikowano

@up

lol na definicje no delaya o.O

doslownie to znaczy "brak opoznienia" , tutaj znaczy ze recast skilla jest o wiele szybszy niz normalnie (kilk/nascie razy an sek) i nie nic to nie wpsolnego z "wykorzystaniem cale mapy"

co do map,

www.mapletip.com

znajdz mape, a w adresie strony bedziesz mial napisane jej id

Opublikowano

@up

Myślę, że nasze definicję są podobne.

Co do map- wielkie dzięki.

@edit

Przeszukałem, niestety nie było danego expowiska w wypisanych lokacjach na leaf city :SSSSSS

@edit2

Przy drugiej próbie, usunęło mi map.wz O_O

Opublikowano

witam. ściągnąłem to i rozpakowałem tak jak trzeba. Co zrobić teraz żeby vacować te crowy? Wystarczy pójść i samo się zrobi czy jakiś program muszę jeszcze mieć żeby tego użyć?

Opublikowano

Odpalasz .exe, wskazujesz mu ścieżkę do pliku map.wz, patchuje się i możesz grać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

no ja robilem ta metota svaca dla nietoperzy ale nie wiem jak w tym fhmaping czy jakos tak zaznaczyc pozycje moba i mojego chara xD dlatego prosze o pathera xDD

Opublikowano

Mój tutorial dobrze pokazuje co i jak ... a problemy z svacem napisz do mojego tematu

Najeżdzasz na punkt myszką gdzie mają być nietoperze. Nie można wybierać gdzie twoja postać ma być, a koordynaty masz w lewym gornym rogu.

reflink

Opublikowano

Moze ktos umiescic czysty plik SKill.wz do sciągniecia i podac mi link. bardzo prosze

Opublikowano
Mój tutorial dobrze pokazuje co i jak ... a problemy z svacem napisz do mojego tematu

Najeżdzasz na punkt myszką gdzie mają być nietoperze. Nie można wybierać gdzie twoja postać ma być, a koordynaty masz w lewym gornym rogu.

kurde poco ty wrociles... czlowieku to dno przeciez ...

Opublikowano
kurde poco ty wrociles... czlowieku to dno przeciez ...

To nie Athis, ciulu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@topic

Niestety chyba a/b ten no delay dla summonów.

@lenart

Chyba mnie z kimś pomyliłeś np. Z ATHISEM! Przeczytaj mój nick poprawnie!!, a takie rzeczy pisz mi na pw, bo sam siebie ośmieszasz

reflink

Opublikowano
Proszę powiedzcie jak najszybciej ! Jak odninstalować/usunąć hacki ???

Zamienić edytowany plik na oryginalny.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...