Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ems V55] Simpson's Patchers

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Simp Jakbyś mógł zrobić to """Dem SB (lvl 20) i ND SB(lvl 20) dla koca i ND dla summona Soul wara""" (w jednym patchu) i spoty to stirge transfer area ID mapy 103000102 Lewy dolny róg w ścianie i to wszystko :>

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Simpson było by zajebiście jak byś zrobił svaca na poh ;]

Eee xD już się walnąłem przez łeb xD zapomniałem ze to tylko na latające potworki ^^

Opublikowano

Jeżeli chcesz żeby maple ci działało bez cheata to podmień plik wz na oryginaly plik a tak to większości osób nie działa KoC Summons DEM + ND Skills więc nie patchujcie tym patchem jeżeli nie zrobiliście kopii wz plików

Opublikowano
Jeżeli chcesz żeby maple ci działało bez cheata to podmień plik wz na oryginaly plik a tak to większości osób nie działa KoC Summons DEM + ND Skills więc nie patchujcie tym patchem jeżeli nie zrobiliście kopii wz plików

Patchowałem na czysty skill.wz i nie działa Oo

Opublikowano

Dodałem SVac na Stirge i Gryphony - download w pierwszym poście. Jak ktoś będzie ściągał i używał to prosiłbym o zrobienie screenshota i wysłanie do mnie na PW, żebym mógł tutaj umieścić : ) Ja niestety nie mam możliwości na razie. Oczywiście nick, lvl itp itd będzie ocenzurowany

Opublikowano

OD razu mówię że w Soul Pack Soul Blade jest na lvle 9, 15, 21, i 30 z tego co pamiętam

Opublikowano

Wiele ludzi ma taki bug jak ty nie tylko cheaterzy jak i legity więc czekaj do next SC

@Down

To znaczy że jest ktoś na mapie patrz czy kogoś nie ma na środku mapy tam zazwyczaj ktoś stoi z summonem

Opublikowano

Potem poprawię, na razie mam problemy z eMS (ciągłe dc i znikające tekstury o_o) i nie mam jak sprawdzać i poprawiać koordynatów na mapie ;X

Opublikowano

sprawa rozwiazana, gdy pochodzilem po mapie okazalo sie ze prawie zawsze byl chociaz 1 haker dlatego potoworki lataly, ale teraz mam swoj chanell i wszystko pieknie gra juz 31lvl xD

Opublikowano

@up

Zależy jak rozumiesz słowa "czy jest". Jest na pewno, bo wczoraj sam sobie zrobiłem. Wrzuciłbym Ci, ale nie wiem jak patchować.

Więc czekaj na Simpsona.

Btw. myślę, że somersault kick można zrobić jako dem, gdyż jest on bardzo zbliżony do Slash Blasta ;s

Opublikowano

nie mozesz pachowac pliku map.wz kilka razy np najpierw spaczowales crowy to nie mozesz zrobic jeszcze bee, kazdy svac ktory chcesz miec i patchujesz patchem simpsona musi byc wgrywany na czysty plik, wiec pamietaj zawsze rob kopie zapasowe!! rozwiazanie ?? po prostu wklej do folderu gdzie masz map.wz orginalny pilk i dopiero spaczuj xdd

Opublikowano

Mógłby mi ktoś podać ID skill'a

Storm Break ?

Lub powiedzieć gdzie znajdę ten ID.

Btw.

Na www.sauna.gibbed.us nie ma

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Simpson jak by ci sie bardzo nudziło to fajnie by było jak bys te gryfony dał kawałeczek na lewo zeby drop leciał na ziemie a grypony były w powietrzu i mógł sobie stac pod nimi da sie tak ? xdd

Fajno by było jak bys zrobił ale nie musisz xD bo w tym poprzednim jest lipa z dropem ;/

Opublikowano

@UP

Zależy jaka profa.

Ja Spearmanem zacząłem koło 51lv kiedy missy się skończyły.

Inne profy myślę, że od 48lv mogłby by iść? Hm..

Ogólnie potworki napisane, że od 50lv ; d

i są one w NLC <- New Leafre City.

Pozdrawiam =D

@Down

Koło 49-50 sprawdź jak missy masz często i tyle. xD

Have Fun.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

dzieki to wbije jeszcze 10 lvl i bedzie gitara a pozatym to soul masterem gram tez bedzie dobrze nie ;p ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...