Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testował ktoś na ProMT2 ? Bo mi tak nie działa, po kliknięciu RUN nie wyswietla sie żadne okienko w grze... Wie ktoś w czym leży problem? Serwer nie zawiera hackshielda (ale niby w jakis sposób GM zablokował możliwość korzystania ze switcherów i modaPL).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo przydatneee ;d Ale mam pytanko jest to możliwe do wykrycia? ;p

Obecnie nie wykryją ci tego przynajmniej na privach.Bota na pewno sprawdzę w najbliższym czasie,oby się sprawował bez zarzutu.

Opublikowano

Nie dziala wlaczyllem 1 raz bez problemow 2 raz chce i wyskakuje nie znaleziono phyton.dll gdy wrzucam do clienta i klikne f9 zawiesza sie i wylancz sie

Opublikowano

kocham to forum tyle czasu szukałem takiego małego cuda ale mam

nie wiem gdzie to znajde?? bonus_switcher.py

prosze o pomoc

ja odpalam normalnie loader a następnie szukam tego switchbot_okno.py i mi na tym pliku ładzia

przed chwilą znalazło sr 51 w mieczu z kości na xenox-ie a teraz um szukam w innym mieczu

dzięki

Opublikowano

omg gdzie ten delay za chu** nie moge znalesc

otwierasz plik "switchbot_okno.py" w notatniku i szkasz "DELAY_SEC =0,3"

jest to zaraz nad "#1 Bonus switchen:"

Miłej gry i szukania bonów!

Ja już mam takie eq że gość o 30 lv więcej nie może mnie dednąć

Dzięki Krzywy

Opublikowano

mam mały problem mianowicie jak biore F9 wybieram ten plik i klikam run to wyskakuja takie ???????????????? i mozna kliknac tak lub nie pomoze ktos? ;P

Opublikowano

Nie dziala wlaczyllem 1 raz bez problemow 2 raz chce i wyskakuje nie znaleziono phyton.dll gdy wrzucam do clienta i klikne f9 zawiesza sie i wylancz sie

Up kurwa

Opublikowano

Działa ten bot na pl? Moge nim dowolnie bony zmieniać? w każdej bronii?

@edit

Potrzebuję żeby zbonować tego itemu do bonowania czy nie?

trzeba do tego hs zablokować?

Opublikowano

Problem polega na tym, że wczoraj zmieniałem sb sr w broni i wszystko działało dobrze... Do czasu, aż wyskoczyły mi jakieś znaki zapytania z opcją tak albo nie... Nie pamiętam już co wybrałem ale od tego czasu wyskakuje mi takie coś po włączeniu programu, kliknięciu F9 i wyborze pliku DLL...

53645805196231017098.png

PS. Dodam jeszcze, że otworzyłem plik switchbot_okno w notatniku i zmieniłem DELAY_SEC na 1, ale to chyba nie wadzi w niczym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...