Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic, ale może ktoś inny się spotkał z czymś takim/ma jakiś pomysł. Laptop to złom, chciałbym odpalić to na normalnym sprzęcie. Tłumacząc błąd wychodzi "plik dll nie istnieje" co jest dziwne...

Opublikowano

Siema. Sciagnełem Najnowszego SwitchBotav3 i otóz gram na Xenoxie i Ominełem HS bo jak mialem HS to mi wgl nie działało . Teraz jak ominełem to all piknie działa tylko że jak ustawiam bota np na 25 um 15 luda i włączam start to wgl nic sie nie dzieje :[ Ustwilem szybkosc na 500 i zeby kupywalo zmianke 1-5 i nic :[ Pomocy . Mam tez takie cos jak wchodze w metina to sie wyświetla zielona tabelka ale to jest od HS chyba :(..... PO WŁACZENIU START NIC SIE NIE DZIEJE !!1

POMOCY !!!!!!

Opublikowano

Wiec tak robei wszystko jak nalezy wybieram XenoxMt2client.bin bodajze nazwa procesu i wyskakuje mi error ze ma zaktualizowac bota do 3.0.0.5 ? jak to zrobic?

@Edit dobra rozwiazane ale teraz jak kilkam ten przycisk na dole to mi sie metin wylacza?

Opublikowano

Jak zrobić, zeby bot sam kupowal zmieniacze 1-5 bon ? :)

WarRock!

Nick kiedy WarRock był GamersFirsta - Draku1a

Nick kiedy WarRock jest Nexona - ELP0LAKO

Opublikowano

Ja jak włączam to pisze

Ein Fehler ist beim Starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

Pomoże ktoś ? :(

Mam to samo prosze o pomoc :< tzn gdy mam mi wyskoczyc okno logowania do bota wyskakuje to Ein Fehler ist beim Starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

Opublikowano

nie wiem czemu wam nie działa mi od początku prawie nie ma zadnych błędów

nie wiem co wy za kompy macie... normalnie na XP wklejam pliki do folderu z metkiem

i odpalam i śmiga normalnie

co dotego błędu.. to jest błąd ze macie jakieś pliki ze starej wersji bota

nie podmieniajcie plików tylko usuńcie stare i wklejcie nowe

polecam jeszcze jak usuniecie to wyczyścić rejestry CCleaner-em i dopeiro wkleić bota

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi tam wszystko działa normalnie na każdym privie. Jak macie XP odpalajcie przez bonusswitcherv3- alter injector

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Mam pyt. Co się dzieje kiedy włanczam metina pokazuje mi ze ten serw i tak dalej tylko ze pisze ze mam jakiegoś nowego pobrać ja mam wersje 3.0.0.2 a nowej 3.0.0.3 nie mogę pobrać proszę o pomoc i z góry dziękuje

A i ja mam windows 7 i nie dziala mi to

1.wlanczam bota

2.klikam datei suchen i ten plik z koncowka dll

3.Klikam tam ok i wlanczam metina (chodze tam)

4.wyskakuje mi ze to ten serwer i klikam ok

5. i wyskakuje mi ze to jak wersja stara chyba bo to po niemiecku i tylko na chwile sie wyswietla ;/

nie wiem co robic

prosił bym o dodanie linku do nowej wersji sciągniętego juz bota lub na pw folder cały przesłać

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, ale bonów nie zmienia. : X

Gdy ustawie moje "wymagania" i klikne start - bot stoi. Lecz gdy dam np. 12 inta i zmieniam ręcznie i wejdzie to pokazuje się komunikat, że się udało.

Jeśli ktoś wie jak temu zapobiec to prosiłbym bardzo o pomoc. : )

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Gdy klikam juz ta serie : OK, TAK, itp to po pewnym momencie wyskakuje mi ten blad :

http://imageshack.us/photo/my-images/52/asdadsadssadsad.png/

I wylacza mi metina

4x Probowalem to robic i ciagle nic, metek sie wylaczal ;p, umie ktos na to zaradzic?

Opublikowano

refresch robi się co 24h a nie kurwa po 4h!! jak nikt nie wie jak ci pomodz to nie moja wina

ale polecam wppisywanie błędów w google tłumacz... i samemu mozna to ogarnąć...

widać po błędzie ze masz jakieś pliki ze starej wersji... usuń microsoft wisual library C ++

ten błąd był juz opisywany z 3 strony temu więc zanim coś napiszesz to przeszukaj całego

posta a w ostateczności całe google by to usunąć a potem dopiero nas...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

refresch robi się co 24h a nie kurwa po 4h!! jak nikt nie wie jak ci pomodz to nie moja wina

ale polecam wppisywanie błędów w google tłumacz... i samemu mozna to ogarnąć...

widać po błędzie ze masz jakieś pliki ze starej wersji... usuń microsoft wisual library C ++

ten błąd był juz opisywany z 3 strony temu więc zanim coś napiszesz to przeszukaj całego

posta a w ostateczności całe google by to usunąć a potem dopiero nas...

To wielka szkoda, ze mi nikt nie 'pomodze' : <. Mam gdzies google tlumacz, chce zebys ty mi pomogl skoro zalozyles ten temat.

Nie podzialalo to co mowiles, moze mam starego clienta, ze starego serwa? skoro mowisz, ze mam zbyt stare pliki.

Nie chce mi sie przewracac 15 stron, ani klikac wyszukaj : < . I i tak bede chodzil od razu 'do was' ^^. Koncze:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...