Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy założenie konta na tej stronce jest jeszcze darmowe? Bo jakoś niby założyłem, ale jak loguje się na injectorze to pisze, że trzeba zajerestrować się na padmak.de.

Opublikowano

Mi cały czas wyskakuje "OpenProcess Failed ! " Pomocy od wczoraj się męcze .

TAK

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie. Tylko 1 pytanie mam. Czy można to ustawić na 2 kontach? Ja jak na 1 ustawiłem tak za cholere już na 2 podłączyć się nie mogę.

Opublikowano

Nie jestem pewny co do spolszczenia. Wpisałem 50 sr i 10 lud, a zatrzymało mi na 55sr 10 kryt 12 siła. Możliwe, że ominęło i fartem na te bony trafiło, ale prawdopodobieństwo raczej niewielkie. Poza tym jest 2x blok ciosu w spisie.

Opublikowano

chłopaki mam pytanko....

MI elegancko wszystko działa tylko gdy wąłcze mu auto kupowanie to mi nie kupuje (nie trzeba tam jeszcze zmienic tych numerków gdzie sie znajduje zamianka)

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak to ma działać ? pobrałem tą wersję co jest podana tutaj - nie działa . Tą co w opisie z video tuta - nie działa . Wyskakuje, że mam pobrać nową wersję z padmak.de i pobieram ją i odpalam tak jak trzeba i dalej jest, że nie aktualna ... pomoże ktoś ?

Opublikowano

powiedz jaśniej bo nie czaje

tam sprawa wyglada tak kupujesz zmianki (u handlarza Roznosci) potem idziesz Heuk-Yong (taki npc) i klikasz na niego i on ci zmienia bony gdy zmieni za kazdym razem pokazuje sie zmieniac czy zostawic taki przyklad jak stoisz pod dt i klikasz na npc ze chcesz wejsc do wiezy pokazuje ci sie komunikat i klikasz OK na tiveri takie okienko wyskakuje podczas bonowania i w nim sa pokazane jakie wpadly bony
Opublikowano

hhahahah serio takie coś jest ??? wow nie wiedziąłem o tym na xenoxmt2 napewno tego nie ma

ale juz nic na to nie poradzisz... robisz nowe konto i tam cale eq i dozo 4 poziomy dajesz zmianek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...