Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema.

A mi wyskakuje inny błąd, wrzuciłem calego switchera do klienta xenoxa i gdy odpale klienta, potem próbuje zainjectować, to wyskakuje:

'The configuration file for the language couldnt be found.'

Wgrałem spolszczenie i nadal to samo.

/////Dobra, wszystko działa. Wystarczyło jeszcze raz pobrać.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Ein Fehler ist beim Starten dos bottes im shritt 6 aufgetreten 126 Niemiecki

Wystąpił błąd podczas uruchamiania dos bottes pociąga za sobą kroki 6 miejsce w 126 Polski

O co tu chodzi?

Mam dokladnie to samo.Pomoze ktos??

Opublikowano
beztytuuopk.jpg mi tez wyskakuje cos takiego i tez nie mam pojecia co robic pomoze ktos? (robie wszystko tak jak na filmiku na 1 str) ;> (nie wiem czy to ważne mam win XP SP3)
Opublikowano

zablokuj antyvirusa bo on usuwa taki pliczek który się znajduje w tej paczce gdy zablokujesz antyvirusa rozpakuj na nowo a dla pewności pobierz jeszcze raz tego bota i rozpakuj powinno działać

Opublikowano

Jak chcę wbić nno to musze obok wpisać jakąś liczbe ? I tak wgl jak szukam to nie ma nno w tym botku prosze o dobra nazwe.-.-

Aktualnie gram ;

ReactiveMT2

S17- Global.

Pod nickiem ; CzemuNie, inni to nędzne podróby. ;>

Opublikowano

Mam kolejny problem. Gram na DivineWorld i na kamer modzie wszystko chodzi pieknie. Natomiast nie widac niektorych przedmiotow typu kolce na 100+ lvl. Dlatego probowalem na normalnym kliencie wlaczyc botka, lecz gdy w injectorze klikne In den ausgewahtlen Prozess injeciren wyskakuje error: Debbuger is found on this machine.

Wie ktos co zrobic??

Opublikowano

Ja mam znowu inny problem. Bot wlacza sie, loguje sie, ustawiam bony jakich ma szukać, klikam start i... nic sie nie dzieje. Mial ktos tak juz?

Opublikowano

Najpierw włączasz injector. Potem LOGUJESZ się na postać (a nie uruchamiasz grę - musisz być już na postaci). Potem dopiero logujesz się na bocie i ustawiasz bony.

Opublikowano

lol... to wiadomo

kazdy injector to jest wirus !!

WIRUS to komenta pisana w specjalistycznym programie do programowania któa ingeruje w pliki systemowe albo pliki innych programów gier itd...

czyli injector ingeruje w pliki metka i dlatego to jest wirus;] ale taki wirus i tak nie zaraza zadnych innych plików ale jak chcesz to ci przerobie ze

ci system skasuje cały chcesz ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie wiem czemu macie takie problemy... Mam AVG i dałem ten pliczek [jak i launchera XenoXa bo tam gram] i normalnie działa 0 jakichś powiadomień itp.

Ja odpalam metka potem loguje sie na injectorze i dopiero logam na konto i do gry... Nie wiem czemu wgl ludzie mają takie błędy [mam XP SP3 ;D]

36162.png

18706.png

Opublikowano

dobra wszystko pieknie działa :) dzięki za wstawke :)

aha i jeszcze jedno żeby wszystko działało dobrze na win xp wystarczy tylko wyłączyć anrywira i pobrać na nowo plik i wszystko śmiga :) pozdro :)

sygnaturametin.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...