Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Contamess0402 jest juz wersja Switchbotv3_0_0_3...

Jak możesz to podaj dokładnego linka do download ten wersji.

Będę bardzo wdzięczny.

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie robcie tak jak w tucie

mi osobiscie dziala tylko nie kupuje zmianek jak ktos pomoze bede wdzieczny

To jak go instalować ...?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

dokładnie opisane na początku postu.. macie tez filmiki!! jak to nie pomorze to błędy w google wpisujesz i szukasz jak go rozwiązać...

co do pliku python to jest w oryginalnym folderze z grą bynajmniej powinien być

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP, sorry ale nie tylko ja mam problem że po kilknięciu " tak " zacina się gra i caly bot..

coś jest nie tak.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

WodnyGłaz hym... zacina powiadasz przez co uruchamiasz ?? ten drugi injector do win7 ??

jeśli tak to mam rozwiązanie bo tez mi sie zacinał bo robiłem 1 głupi błąd a mianowicie jak

sie bot włączał zanim włączył te okno logowania to ja klikałem gdzieś tam a to trzeba kliknąć

ok czy tak i czxekać az się włączy a następnie wyłączyć injector i dać logowanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@mentos416

To podasz linka do download Bota nowej wersji ?

Bardzo byłbym wdzięczny.

@Edit

Już sobie sam poradziłem..

805491408806070489277.png

Opublikowano

yy, wczoraj odpalił ! dziś rana też ! gdy teraz próbuję odpalić to po kliknięci " tak " zacina się metek...

hmm/

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

uiku7iu89889i99i8yjtjhuhijiuojoiiioiihuliohpiuiohj,ghujujijuji,guyyuuiyu guguhyu uhuhjyu tty8u trty657 tyt6ytyu6y7n guyuu7u7ii79i7i8i8i98i899998i8io989i89oi9huoiiiuiuoiuuioiuoi0pppoup

Opublikowano

yyy, czy ten bot zmienia bony w takiej kolejności jak się ustawi ? bo na 100% widziałem te bony jakie chciałem ale dalej zmieniał...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Myszaaa masz dokłądny filmik na początku

Luke0 jakim kurwa cudem ci wyskakuje link z jakiegoś innego hostingu ??!! masz jakiegoś wira na kompie!!

bo ja mam tam linki ze speedyshare kazdy !! więc to nie moja wina ze cie dzieś przenosi... więc skopiuj linka

i wklej go przegllądarki

bot: http://www.speedyshare.com/file/H6GTd/Switchbotv3-0-0-3-PL.rar

spolszczenie:http://www.speedyshare.com/file/txwgn/config.rar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mały problem, Bot zmienia źle bony tzn. jak ustawiqam przykładowo na śr 45+ to wchodzi np. 17śr... Sprawdzałem na 25+ to weszło podobnie... Pomóżcie jak możecie, Pozdrawiam.

Opublikowano

bot jest za free na 100%... jak by był płatny to jak byś go uruchomił??? właśnie...

jak ci opuszcza bony to wina tego ze masz za mały czas ustawiony

jak ustawisz czas na 10ms to napewno ci będzie opuszczał... ustawia sie na 300ms

na mniej nie można bo ci będzie opuszczał

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem, wczoraj i przed wczoraj śmigał, dziś go chce odpalić normalnie robię tak jak w tutku i wyskakuje proces coś z python pisze i bot się zacina... włączam tak z 20 razy i dalej to samo, albo bot się zacina albo gra... ;x

help me

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Witam , kumpel mi powiedział ostatnio o tym bocie i mi go wysłał. Było wszystko dobrze grałem normalnie na serwerze mogłem zmieniać bony. Potem poszedłem n a jakiś serwer hamachi na który również zmieniać ale na następnym już mam błąd.

Nie mogę odpalić switchbota. Niby się odpala ale robi się czerwona obramówka (jak widać na obrazku) i po chwili się wyłacza cały bot. Mógłby ktoś pomóc. Był bym bardzo wdzięczny.

http://imageshack.us/photo/my-images/138/beztytuuypo.png/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...