Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

talarek191 bot jest na 100% za free a te premium zeby wpłacać do niego to są wpłaty dla padmaka coś jak dofinansowanie bo on za darmo tego nie robi

WodnyGłaz coś ci się stało z plikiem python.dll w folderze z grą wymien go na nowy

PrzemaseKx na hamachi ten bot w ogóle nie powinien działac bo on tylko na clienty i nawet na kamerze nie działa chyba ze ktoś coś robił przy nim i ze sie da..

RudyRudyRydz na xenoxie działa cały czas... ja z kolegą ciągle zmieniam bony

damian990 moze klikasz tam te niebieskie ikonki w bocie ?? zeby ci aktualizował ile masz zmianek ?? tego sie nie klika bo sie bot wiesza

talarek191 taaa... opcja płatna chyba cie całkiem pogieło... to czego ja normalnie zmieniam i kupuje i nic kasy mu nei daje???

damian990 masz racje;D co do rejestyracji to na większośći botów sie rejestruje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam go i robiem wszystko jak w temacie i na filmiku, niby wszystko ładnie sie odpala, wybieram bony jakie chcę. Wszystko było by pięknie tylko jak klikam ,,Start,, to nic sie nie dzieje, nie chce przejść na ,,Stop,, a powinno ,,Start,, zrobić sie szare a ,,Stop,, niebieskie jak na filmiku a tu lipa

Gram na DiamondMT2 a system mam XP może ktoś wie co tu nie tak jest

Opublikowano

Chłopie ale się napracowałeś <3 Like napewno poleci nawet jak działać nie będzie -.-. Zaraz sprawdzę i dam edita

Edit: Działa dzięki :)

Opublikowano

No tak ale jak zmianki sa pojedynczo to co chwile musze kupywac.Tylko 1-5 sa po 200 zmianek to jeszcze jakos jakos ale te 6/7 to masakra

Opublikowano

peny73 a wpisujesz liczbe obok ??

tak

dzięki za zainteresowanie zablokowalem HS i dziala fajnie, nie wiem dlaczego ale bez tego nie działało, dzięki za bota

Opublikowano

No mam zeby sam kupywal ale wlasnie o to chodzi ze mi to nie dziala

Dobra juz wiem czemu mi nie dzialalo jednak wszystko jest ok :P

Opublikowano

Tym którym wyskakuje informacja o braku pliku python22.dll to oznacza ze zablokowali bota na dany server .

SZUKAM KOZAKA KTORY TO POTRAFI OMINĄĆ !!!

Opublikowano

A ja mam w.XP mam okno Injector v2 by Padmak i juz wybralem XenoxMT2 i potem :In den ausgewahlten i potem czekam 15sec ponad i nic co mam zrobic Czekam na Odp.

Opublikowano

wybierasz plik switchbotv3.dll czy jakos tak w tym pierwszym okienku a w tym nizej xenoxa i dopiero odpalasz.ale pierw xenoxa wlaczyc musisz

Opublikowano

Super bot ;)

Też gram na Xenoxie i mi śmiga B)

Cze , mam pytanie czy jak ustawie w normalne bony 1-5 np. 50sr to zmieni mi jak bedzie wiecej niz 50 czy zostawi ??? a jak zmieni to czy jest jakis sposob by np. miedzy 50-55 wbijalo a nie tylko szuka 50 sr ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...