Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak chce odpalic sobie to na xenoxie to mi wyskakuje na 1 sekunde to okienko z login/register a po chwili crashuje metina do pulpitu i nie chce sie odpalic ponownie, moze na xenoxie maja jakis antyhack lub cus...

Opublikowano

jak odpalam injectora metka klikam choose window potem na metka i bach metin sie calkiem zlagowuje nie odpalajac bota nawet na pere sekund. robilem reinstal metka lecz nic nie pomoglo, mam win7 64 bitowy

Opublikowano

uzywalem jego i pieciu innych injectorow -,-

edit: juz dziala problemem byl antywirus lecz wczesniej wylaczalem go i nie dzialalo oO

Opublikowano

Ja jak robię tak jak na VideoTutku to po kliknięciu Choose Window mam coś takiego:

31066013076701437877.png

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Problem powrocil teraz antywirus sie nie wtraca lecz nadal jak chce wstrzyknac bota to metin sie scina i nie idzie nic zrobic tylko wylaczyc ;/. (mam windows7 64 bitowy, bot jest w pelni kompletny) Prosze o pomoc podziekuje :>.

Opublikowano

a mi wyskakuje taki cos Proszę o pomoc mam win7 : ( i robie to co na filmiku i błond : (

"Ein Fehler ist beim Starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

win 32

bit

Opublikowano

Szajlas- raczej nie ale mogą bo jak stoisz kontem 1 lv. kolo sklepu całymi dniami;D

flampard Ziomek*17- juz to było kilka razy ten sam błąd jak byś był inteligentny i znał niemiecki

to byśsie dowiedział ze to pisze ze " proszę w jakim czasie wstrzyknąć Python-DLL:

i wpisujesz "100" i ENTER!!!!

mem0l- na win7 i to 64 bit zawsze są problemy ale niestety ja nie pomogę bo go nie mam

lecz jeśli bym miałto bym ogarnął to co masz ale jeśli mozesz nagraj filmik wstaw na

youtube.pl zanim ACTA go usunie ja go popatrze i ci pomoge w miare mozliwości ok??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

flampard Ziomek*17- juz to było kilka razy ten sam błąd jak byś był inteligentny i znał niemiecki

to byśsie dowiedział ze to pisze ze " proszę w jakim czasie wstrzyknąć Python-DLL:

i wpisujesz "100" i ENTER!!!!

Wpisałem "100" lecz nic się nie dzieje, sądzę że chodzi tu o to GDZIE ma zostać wstrzyknięty Python-DLL ale słabo znam niemiecki i mogę się mylić ;-) Napisz co o tym sądzisz i jak można sobie z tym poradzić.

Opublikowano

to jest konsola CMD bota tam napewno masz wpisać 100 i enter i ma ci się bot uruchomić

a to ze nie działa i nic się nie dzieje to ja nie mam pojęcia co jest nie tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A kto mi powie czemu jak odpalam tego bota v3 3.0.0.3 pobrany od H@h@h@.

Mam metka odpalonego, biore aktualisiren, potem wybieram proces i klikam te przycisk który po chwili musze metka kliknąć.

I klikam ten przycisk biore na metka, a metek mi się zlagowuje całkiem...

Jak to naprawić ?

Mam ten sam problem , poprzednia wersja działala do czasu , przyszła czas na zaktualizowanie pobrałem jak kolega pisał też od H@h@h@ i nic , przy robieniu wszystkiego jak przy poprzedniej wersji mój metin laguje się kompletnie .

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Po wybraniu pliku .dll i naciśnięciu choose wybieram aktywne okno z klientem metina i po 3 sekundach wyskakuje error jakiś po niemiecku z dopiską DLL na początku. Ktoś może coś poradzić?

Opublikowano

tak, mam

Komunikat brzmi

DLL-datei nicht vorhanden

Dodam też, że v2 odpala mi lecz nie da się zarejestrować/zalogować, ale pomyślałem, że może dlatego iż nowa wersja wyszła... jednak ona nie działa (wyskakuje owy komunikat przy zalaczeniu dll i odpaleniu klienta gry). Liczę na waszą pomoc.

Kolejny edit: na lapku mam viste i wszystko śmiga normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...