Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge wlaczyc bota gdy wlanczam jako administrator wyskakuje mi injector kilkam aktualiziren + to cos zeby wstrzyknac i pyta sie czy d o Metin2 klikam TAK i nic nie wyskakuje ( chodzi o moda 2011 sf)

Opublikowano

Prosze zaktualizowany do wersje 3.0.0.3 + wersja PL

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/H6GTd/Switchbotv3-0-0-3-PL.rar

Skan zaraz dodam

weedv.png
Opublikowano

Prosze zaktualizowany do wersje 3.0.0.3 + wersja PL

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/H6GTd/Switchbotv3-0-0-3-PL.rar

Skan zaraz dodam

NIE DZIAŁĄ... Jest, że trzeba zaktualizować. Może ktoś by szybciej spolszczenie włożył zanim będzie ACTA !

Patrzyłem też wersję z padmak.de i przy niej także wyskakuje komunikat o aktualizacji... co się stało? !

Opublikowano

wystarczy sciagnac bota ze stronki padmak'a i spolszczenie ze starej wersji podmienic i wszystko dziala jak nalezy sam tak zrobilem ; ) a samo spol wystarczy zedytowac notepadem i spolszczyc wiec to jest 5 minut roboty ... ; )

PS. jak ktos ma jakis problem niech pisze postaram sie pomoc ; p

weedv.png
Opublikowano

wystarczy sciagnac bota ze stronki padmak'a i spolszczenie ze starej wersji podmienic i wszystko dziala jak nalezy sam tak zrobilem ; ) a samo spol wystarczy zedytowac notepadem i spolszczyc wiec to jest 5 minut roboty ... ; )

PS. jak ktos ma jakis problem niech pisze postaram sie pomoc ; p

Ja mam prblem bo tym Twoim sposobem mi zadziałało lecz tylko po niemiecku . A jak zamieniłem pliki spolszczenia z poprzedniej wersji to wgl. nie działa ...

OK już wszystko działa po polsku już lecą bonki ;) jaka polecacie szybkość ? ;) bo jak na 500 to trochę wolno ;) to jaką polecacie żeby szybko i nie przeskakiwało ?

Opublikowano

A kto mi powie czemu jak odpalam tego bota v3 3.0.0.3 pobrany od H@h@h@.

Mam metka odpalonego, biore aktualisiren, potem wybieram proces i klikam te przycisk który po chwili musze metka kliknąć.

I klikam ten przycisk biore na metka, a metek mi się zlagowuje całkiem...

Jak to naprawić ?

Opublikowano

@UP wylacz wyszystko tzn metka i tego bota i spróbuj zrobic wszystko od nowa i powinno trybic mi tez za 1 razem zawiesilo metka ; d

weedv.png
Opublikowano

Ten bot jest dziwny jakis :D. Czasem mi się odpala a czasem wybieram proces metka i mi się metek wyłącza, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ogólnie bot działa tylko czasem coś jest nie tak... Może zna ktoś rozwiązanie? - jeśli nie to nic nie szkodzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...