Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o co ci chodzi ?? to nie moja wina że masz szajsowaty komp i najgorszy system jaki moze być.

a zalozyć konto na jego stronie i napisanie do padmaka to az tak trudno ?? co ja miałem powiedzieć ??

miałem błąd więc napsałem do niego i pomógł mi następny jak miałem to wujek google pomógł

więc łaskawie sam napisz do niego

Jak ktoś będzie mi spamował bezsensownie, post

zostanie wyczyszczony

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a moze bys zlamasie mi tu nie spinal dupy bo na pewno mam lepszego kompa niz jakis twoj szrot. A windows7 jest najlepszy tylko widocznie cie na niego nie stac. i nie zgrywaj mi tu wielkiego hakera za dyche bo widac gowno wiesz gowno widziales i gownem walisz.. zegnam i koncze z toba rozmowe.. dzieciaku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

daj sobie spokoj

masz konto na xenoxmt2 albo jakie ?? to ściągnę i ci wybonuje eq

ale najlepiej jak na modzie jest ten server co ??

juz lece i ci daje eq..kuzyn mi bonuje jak narazie..

gdzie ja mam do niego napisac? napisalem na facebooku to skasowal mojego posta ;] a na jego stronce nie ma nigdzie zeby napisac.

ktos napisał : Für die bei der denen Fehler "Ein Fehler ist beim starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126" auftaucht:. Ihr musi Antivir ausmachen dann den switchbot neu entpacken und ganz dan normalne injekten.

googlami przetłumaczyło tak

Dla tych z błędem "Wystąpił błąd podczas uruchamiania Bottes miejsce w kroku 6: 126" pojawia się. Antivir dokonać Musinastępnie rozpakuj nową i bardzo dan switchbot normalne Injekt.

i nie do konca czaje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czgr.jpg

wtf? :< mam co najnowsze

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie no mi nawet teraz sie nie chce uruchomić jakiś błąd wyskakuje.Może zrobie wszystko od nowa i sprawdzę.

Edit. Wyskakuje ta sama informacja co wcześniej co u kolegi, Po wejściu na tą strone napisane jest to

Im Moment scheint die Datenbank überlastet zu sein. Wer hier durch den Bot hergeleitet wurde, bitte einfach mehrmals versuchen sich einzuloggen, dann MÜSSTE es gehen. Der Fehler wird schnellstmöglich behoben!

The database seems to be overloaded. If you came here through the Switchbotv3, please try to login several times. The error will be corrected as soon as possible

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...